Eşti obsedată cu sprâncenele tale? O vei iubi pe această femeie

Ultima actualizare:

    Vanita Parti este considerată una dintre cele mai de succes femei de afaceri din Marea BritanieFoto: Brink Brow Bar
Vanita Parti este considerată una dintre cele mai de succes femei de afaceri din Marea BritanieFoto: Brink Brow Bar

Vanita Parti a renunţat la jobul ei în marketing pentru a-şi creşte cei doi copii. Pe atunci, ea nu ştia că decizia de a sta acasă o va transforma într-un dintre cele mai de succes femei de afaceri şi că va primi chiar o medalie a Ordinului Imperiului Britanic pentru munca ei, conform huffingtonpost.co.uk.

Vanita Parti, acum în vârstă de 46 de ani, a lansat un centru de cosmetică în Marea Britanie în 2004. Un salon în care orice femeie putea intra pentru a îşi putea pensa şi aranja sprâncenele rapid şi fără prea mare bătaie de cap, Brink Brow Bar combină tehnicile tradiţionale indiene de epilare a sprâncelor cu dorinţa femeilor de carieră de a nu petrece mult timp la cosmetică.

Deschis într-un cartier de afaceri din Londra, salonul a ajuns să aibă, după 11 ani, buticuri în marile magazine din întreaga Mare Britanie. Iar Vanita nu se opreşte aici: compania ei va deschide noi saloane în Statele Unite.

Vanita a povestit, pentru huffingtonpost.co.uk, că cel mai greu a fost să îi convingă pe oameni că un astfel de salon va avea succes.

"Era ceva ce nu exista şi nimeni nu credea că femeile vor vrea să stea într-un loc public şi să fie pensate. Apoi a fost greu să găsim specialişti dispuşi să vină în centrul Londrei pentru a oferi un astfel de serviciu", a spus Vanita. 

Mamă a doi copii, ea are o viaţă agitată, dar îşi face mereu timp pentru ea sau copiii ei.

"Mă trezesc zilnic dimineaţa devreme şi îmi duc copiii la şcoală. Termin pe la 8.30 şi fie mă întorc acasă, fie merg la birou, în funcţie de întâlnire pe care le am. Suntem o echipă de zece oameni la birou şi mă ocup de fiecare dintre ei în parte, întâlnirile pot fi pe tematici legale sau financiare, pot fi întâlniri cu alţi oameni din industria cosmeticii. Încerc mereu să ajung acasă la timp pentru a face teme cu copiii sau a mânca împreună cina. Încerc să iau lecţii de pian sau să fac yoga, iar weekenduri sunt dedicate familiei", a completat Vanita. 

Considerată una dintre cele mai de succes femei de afaceri din Regatul Unit, Vanita a primit titlul de Membru al Imperiului Britanic pentru munca ei din domeniul cosmeticii şi pentru munca de caritate în care s-a implicat în India. "A fost minunat să vizitez Buckingham Palace şi să primesc titlul de la Prinţul William. Recunoaşterea din partea familiei regale a însemnat enorm de mult pentru noi". 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
Domeniile Murani FOTO destinatiaanului.ro
hipodrom baneasa jockeyclub1 jpg
supermarket jpeg
cruce pixabay jpg
parau peta1 jpg
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net