Explozie la o fabrică de chimicale din Germania: doi muncitori au murit, iar alți doi sunt încă dați dispăruți

Ultima actualizare:

    În urma exploziei au fost rănite mai multe persoaneFoto: Twitter
În urma exploziei au fost rănite mai multe persoaneFoto: Twitter

Numeroase persoane au fost rănite sau sunt date dispărute după ce a avut loc o explozie la o frabrică de chimicale din Germania. Martorii au surpins flăcări ridicându-se la sute de metri deasupra solului.

UPDATE Doi muncitori şi-au pierdut viaţa în explozie, iar șase persoane au fost rănite, relatează Reuters. Salvatorii germani continuă operaţiunile de căutare pentru doi muncitori, care rămân dispăruţi la mai bine de opt ore de la producerea exploziei.

Luni, 17 octombrie, în Ludwigshafen, în Germania, a avut loc o explozie la o fabrică de chimicale care a rănit mai multe persoane, informează The Independent. Reprezentanții companiei au declarat că explozia s-a produs din cauza unei lucrări la o conductă.

„Mai multe persoane au fost rănite, iar altele sunt în continuare dispărute. Încă se investighează cauza exploziei”, informează o declarație oficială, potrivit sursei citate.

Locuitorii orașului sunt sfătuiți să rămână în casă și să țină ușile și ferestrele închise deoarece fumul a început să se răspândească. Complexul industrial este cel mai mare producător de shimicale din Germania, având în jur de 33.000 de angajați numai în sediul unde a avut loc explozia.

Compania produce o gamă largă de produse industriale precum solvenți, lipici, petrochimice, plastic și fertilizatori.

Huge fires and explosions at the #BASF in Ludwigshafen, Germany. About 2 miles from my home - keep your windows closed!! pic.twitter.com/bD6Qv9hYhk— Michi Leber (@MichiLeber) 17 octombrie 2016

Huge fires and explosions at the #BASF in Ludwigshafen, Germany. About 2 miles from my home - keep your windows closed!! pic.twitter.com/bD6Qv9hYhk

image
image
image
image
image
image
Bere jpg
codreanu jpg
suc tedi mucegai jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
aeroport tulcea delta dunarii jpg
vlad ciurea digi24
image
actualitate.net
image
actualitate.net