Explozie la o filială FMI din Paris: o persoană a fost rănită

Ultima actualizare:

    A avut loc o explozie la sediul FMI din ParisFotoȘ Google Street View
A avut loc o explozie la sediul FMI din ParisFotoȘ Google Street View

Joi, 16 martie, la sediul Fondului Monetar Internațional din PAris a avut loc o explozie în urma căreia o persoană a fost rănită. Poliția franceză nu aconfirmat momentan informațiile apărute în presa locală.

UPDATE: Christine Lagarde, directorul FMI: „Am fost informată despre explozia de la sediul FMI din Paris, care a cauza rănirea unui angajat. Sunt în legătură cu biroul și sunt alături de colegii mei. Condamn acest act laș de violență. Lucrăm îndeaproape cu autoritățile franceze la investigarea acestui incident și pentru a garanta siguranța angajaților noștri”, a declarat Lagarde, potrivit Digi 24.

Se pare că explozia s-ar fi produs după ce a fost deschis un plic ce conținea explozibil, informează Digi 24. O femeie a fost rănită, iar din primele informații furnizate de martori, aceasta ar fi asistenta unuia dintre directorii sediului FMI din Paris.

Nu se știe momentan dacă plicul a fost adus de cineva sau dacă a fost trimis direct la sediu și nici dacă este vorba de un atac terorist sau de un atac din răzbunare.

Explozia din Paris vine la scurt timp după ce Ministrului de Finanțe din Berlin i-a fost trimis un colet care conținea explozibili folosiți la fabricarea bombelor artizanale. din fericire, atentatul a fost dejucat de pirotehniști, dar dacă ar fi fost detonată, bomba ar fi rănit numeroase persoane. Pachetul ar fi fost trimis din Atena pe numele Adonis Georgiadis, vicepreședintele unui partid conservator grecesc, potrivit News.com.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Spovedanie foto Ziarul Lumina jpg
image
image
image
image
image
image
CEDO - Curtea Europeană a Drepturlor Omului FOTO Shutterstock
farmacie medicamente pastile shutterstock 717437125 jpg
Soldat ucrainean cu telefonul în mână FOTO Profimedia
buletin carte de identitate foto mai
image png
anul fara vara jpg
the landlord opened the door with a pending key home selling ideas home mortgage free photo jpg
monezi jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net