"Extratereştrii m-au violat pe Lună în fiecare noapte"

Ultima actualizare:

    Femeia susţine că a fost violată de zeci de ori de extratereştriFoto: Arhiva personală
Femeia susţine că a fost violată de zeci de ori de extratereştriFoto: Arhiva personală

O fostă angajată a forţelor aeriene americane susţine că a fost răpită de reptile extraterestre care au violat-o pe Lună de nenumărate ori. Niara Terela Isley a povestit că a fost capturată de o creatură umanoidă cu coadă şi dusă într-o bază secretă de pe Lună.

Niara lucra în Nevada, la o bază a forţelor aeriene când ar fi loc răpirile. Ea susţine că îşi aminteşte foarte puţine lucruri despre acea perioadă. 

Conform mirror.co.uk, femeia ar fi fost răpită şi dusă pe Lună, unde a întreţinut relaţii sexuale cu extratereştrii şi a fost pusă să mute cutii. Niara a povestit că a fost violată de gărzi în faţa altor extratereştrii şi apoi i s-a injectat un drog misterios. 

Ea a descris evenimentele când se afla sub hipnoză. Potrivit spuselor ei, Niara ar fi fost dusă în spaţiu de opt sau zece ori, într-un interval de câteva luni, când avea 25 de ani. 

În acest timp, ea a făcut sex cu mai multe reptile. Pe lângă violuri, extratereştii o mai puteau la muncă şi era nevoită să lucreze cu maşini care făceau săpături pe Lună. 

Niara a povestit că agresorul ei "era umanoid şi avea coadă. Avea ochi galbeni, cu dungi veriticale. Noaptea nu mi se dădea voie să dorm şi eram pusă să fac sex cu mai mulţi extratereştrii. Îmi era frică. Ştiam că trebuie să mă întorc la fiica mea, aşa că nu mă plângeam. NU am vrut să fiu ucisă". 

Femeia susţine că nu mai ţine minte ce s-a întâmplat şi crede că memoria i-a fost ştreasă. Totul s-a încheiat în 1980. 

image
image
image
image
image
image
febra tifoida romani jpg
Dr Cristina Iftode Sanador jpg
Hidra, Piaţa a Presei Libere Bucuresti, foto Artmark
cutremur grecia jpg
marcel ciolacu conferinta de presa foto captura video jpg
jean paul getty captura video jpg
symmetrica facebook jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net