A făcut o descoperire șocantă, imediat după nuntă! Cine era bărbatul ei

Ultima actualizare:

    O femeie a avut parte de șocul vieții ei, la doar o săptămână după ce s-a măritatFoto: Hepta
O femeie a avut parte de șocul vieții ei, la doar o săptămână după ce s-a măritatFoto: Hepta

O femeie a făcut o descoperire groaznică, la doar o săptămână după ce s-a căsătorit cu bărbatul pe care îl iubea. Jazmin Cullen (24 de ani) s-a măritat cu Jason Cullen, la câteva luni după ce l-a întâlnit, dar nu știa ceea ce avea să urmeze.

Jazmin a aflat că soțul ei este pedofil, atunci când a descoperit imagini cu copii abuzați pe laptopul lui personal. La acea vreme, cei doi erau în luna de miere. Femeia a fost șocată și a anunșat poliția. Atunci, ea a descoperit că Jason stătuse doi ani după gratii, pentru că avea în posesie 8.000 de fotografii indecente cu minori. Bărbatul ținea legătura pe internet și cu alți pedofili. 

Horror as bride discovers husband is convicted paedo... on honeymoon: A WOMAN is locked in a battle to divorce... https://t.co/dDZEKk1C1b— BWFC CHATTER (@ScottMacay) 6 aprilie 2016

Horror as bride discovers husband is convicted paedo... on honeymoon: A WOMAN is locked in a battle to divorce... https://t.co/dDZEKk1C1b

Cinci ani mai târziu, Jazmin este încă într-o cumpănă. Nu poate divorța de soțul ei pentru că Jason Cullen, pe numele lui real Jason Hodson, face tot posibilul să încetinească demersurile legale pentru divorț. 

„Părea o persoană normală. Era un bărbat șarmant. Nici până în ziua de azi nu îmi vine să cred că este aceeași persoană. Voiam să cred că totul este o greșeală. Divorțul va fi ultimul pas în despărțiirea de el, dar până acum, a făcut tot posibilul să nu mă lase să fiu liberă”, a povestit Jazmin, potrivit metro.co.uk.

Mama lui Jazmin, Jennifer, a găsit poze cu minori pe laptopul ei personal, după ce Jason l-a folosit. Unii copii din imagini aveau doar doi ani. Jazmin și Jennifer l-au confruntat, dar el a dat vina pe soția lui. În cele din urmă, bărbatul a recunoscut totul, însă femeia tot nu a reușit să divorțeze de el.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net