A făcut săpun din ea pentru fostul iubit

Ultima actualizare:

    Aşa arată săpunul făcut din grăsimea fetei
Aşa arată săpunul făcut din grăsimea fetei

Incredibil! Xiao Xiao, o tânără din China, şi-a scos grăsimea din corp pe cale chirurgicală şi a transformat-o în săpunuri. Apoi a trimis unul fostului iubit, care i-a dat papucii fiindcă era prea pufoasă.

“Spală-te la gură cu săpunul din mine!”, i-a scris Xiao Xiao, supărată, iubitului care a părăsit-o în mesajul pe care i l-a trimis împreună cu săpunul obţinut din propria grăsime. Fata, în vârstă de 26 de ani, din oraşul Zhengzhou, Henan, provincie central-estică a Chinei, i-a sugerat, tăios, să se spele pe buze, după ce bărbatul a spus multe răutăţi pe seama grăsimii ei. Disperată, după ce iubitul a părăsit-o, Xiao Xiao şi-a făcut o operaţie de liposucţie pentru a i se scoate şunculiţele de pe corp.

După ce a făcut câteva săpunuri din grăsime, tânăra i-a trimis iubitului unul dintre acestea, iar părinţilor lui i le va trimite pe celelalte, ca dar pentru anul nou chinezesc, la 8 februarie. “Yang Xiaolei, îţi aminteşti ultimul Festival al Primăverii? Fiindcă nu mai pot să te însoţesc acasă anul acesta, mi-am folosit grăsimea pentru a face săpun ca să i-l dau mamei tale să-şi facă baie cu prilejul sărbătorii, şi ţie ca bărbat de joasă speţă care judecă femeile după aparenţă”, i-a scris fata, profund jignită.

De asemenea, i-a trimis o poză cu ea în care se vede clar că nu mai e pufoasă. Prietenii i-au spus să nu se mai necăjească şi să uite de cel care a jignit-o. “Vei găsi o persoană mai bună, spune-i să se ducă pe pustii”, i-a scris o amică.

Pe vremea când se îngrăşase de la sucuri
Pe vremea când se îngrăşase de la sucuri
image
image
image
image
image
image
image png
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net