Bona a făcut sex cu copilul de care avea gijă. Cum a fost sancţionată

Ultima actualizare:

    Bona Jade Hatt a fost judecată pentru că a abuzat minorul de care a avut grijăfoto: mirror.co.uk
Bona Jade Hatt a fost judecată pentru că a abuzat minorul de care a avut grijăfoto: mirror.co.uk

O tânără, în vârstă de 21 de ani, a fost acuzată că a întreţinut relaţii sexuale cu fiul acestuia, în vârstă de 11 ani. Cel care a făcut descoperirea a fost chiar tatăl copilului, care a găsit mesaje compromiţătoare în telefonul femeii. Ea a fost condamnată la închisoare şi nu va mai avea voie să fie în preajma minorilor.

Jade Hatt a decis să se angajeze ca bonă, dar lucrurile nu au decurs cum îşi dorea. Totul a pornit de la un semn pe gâtul băiatului, pe care tatăl copilului l-a observat, după ce l-a lăsat în grija bonei de 21 de ani, potrivit, dailymail.co.uk. Curios să afle ce s-a întâmplat, bărbatul i-a verificat mesajele din telefon. Lui nu i-a venit să creadă când a descoperit că bona obişnuia să facă sex cu băieţelul lui.

După ce s-au prezentat în faţa instanţei judecătoreşti, bărbatul a mărturisit că şi el a întreţinut relaţi sexuale cu bona. La un moment dat, acesta i-a luat chiar apărarea tinerei în faţa judecătorilor, spunând că nu numai ea este vinovată. Conform lui, fiul său era obsedat să facă sex cu Jade.

Pentru a se apăra, bona le-a spus autorităţilor, în momentul în care a fost arestată, că ea credea că băiatul are 15 ani. Însă tatăl baiatului a precizat în faţa judecătorilor că el i-a spus tinerei, înainte de a începe colaborarea cu ea, că minorul are numai 11 ani.

Instanţa judecătorească a condamnat-o pe femeie la şase ani de închisoare şi cu o suspendare de doi ani. De asemenea, fata nu va avea voie să se apropie de baieţi minori fără să fie supravegheată.

image
image
image
image
image
image
windrunner radia jpg
caine pixabay jpg
Bere jpg
codreanu jpg
suc tedi mucegai jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
image
actualitate.net
image
actualitate.net