A făcut sex cu propriul tată şi s-a îndrăgostit de el. Ce urmează depăşeşte imaginaţia

Ultima actualizare:

    Adolescenta vrea să aibă copii cu propriul tatăFoto: Daily Mail
Adolescenta vrea să aibă copii cu propriul tatăFoto: Daily Mail

Uluitor! O adolescentă din Statele Unite ale Americii, care nu şi-a văzut tatăl timp de doi ani, e pe cale să se căsătorească, în prezent, cu propriul părinte şi să aibă copii!

După divorţul părinţilor, fata a locuit la mama ei şi nu şi-a mai văzut tatăl doi ani. Tânăra în vârstă de 18 ani a mărturisit, de curând, că, pe când avea 16 ani, ea a reluat legătura cu părintele pe care l-a vizitat atunci, timp de o săptămână. Totul s-a întâmplat fulgerător, în doar câteva zile, iar fata s-a îndrăgostit iremediabil de propriul tată, cu care a întreţinut relaţii sexuale, potrivit dailymail.co.uk."Există un motiv pentru care am pierdut virginitatea cu el: s-a întâmplat pentru că nu m-aș fi simțit confortabil cu niciun alt bărbat. A fost incredibil de senzual! ", a mărturisit adolescenta.Apoi au început întâlnirile... În prezent, cei doi nu vor să îşi ascundă relaţia şi sunt hotărâţi să rămână împreună. “Părinţii tatălui meu sunt convinşi că vom fi fericiţi împreună, ne tratează ca pe orice alt cuplu”, a adăugat fata.Deşi mama adolescentei se opune cu vehemenţă, nunta celor doi a fost deja planificată, iar cei doi s-au mutat împreună în New Jersey, acolo unde se pare că relaţia lor nu ar fi considerată ilegală. "Toată lumea crede că toţi copiii născuți în relații incestuoase vor avea, cu siguranţă, probleme genetice, dar asta nu e adevărat", a mărturisit adolescenta.

image
image
image
image
image
image
image png
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net