A făcut sex de 50 de ori cu elevul ei și a rămas gravidă!

Ultima actualizare:

    Femeia l-a convins pe adolescent să facă sex neprotejat cu eaFoto: mirror.co.uk
Femeia l-a convins pe adolescent să facă sex neprotejat cu eaFoto: mirror.co.uk

Un elev din Marea Britanie a mărturisit cum a fost sedus de o profesoară de la școala lui. Băiatul, în vârstă de 15 ani, a făcut sex cu profesoara lui, care avea 28 de ani, când a rămas gravidă. Adolescentului i-a fost frică să spună adevărul, dar și-a făcut curaj după doi ani și a povestit tot ce i s-a întâmplat.

Băiatul, care acum are 17 ani, a mărturisit că profesoara Caroline Berriman, care a predat la Școala Abraham Moss Comunity, l-a convins să facă sex neprotejat cu ea. Adolescentul a dezvăluit că întâmplarea l-a marcat pe viață, mai ales că profesoara a rămas însărcinată și i-a spus fetiței ei că poate să îi spună „tată” elevului. Berriman a recunoscut tot ce a făcut și a scăpat de închisoare.

Băiatul a povestit că totul a început când Caroline Berriman a devenit profesoară la școala unde învăța el, iar ea l-a contactat pe rețeaua de socializare Facebook. Au început să facă sex după cinci luni de relație. Întotdeauna întrețineau relații sexuale fără să folosească prezervatov, potrivit Mirror. El a mărturisit că femeia i-a făcut cunoștință cu fetița ei, care acum are 2 ani. Profesoara a pus-o pe micuță să îi spună „tată” băiatului. Elevul nu a avut cui să îi spună de această situație și i-a povestit totul fratelui său mai mare.

Cu toate acestea, mama băiatului a aflat despre relație și l-a amenințat că va implica poliția, dacă nu se desparte de profesoară. Adolescentul susține că Berriman a venit la el acasă cu aproximativ 26.000 de euro și l-a implorat să fugă cu el. Băiatul a refuzat și a denunțat abuzul pe care l-a suferit. Caroline Berriman a fost dată afară de la școala unde preda și a i s-a deschis un dosar. Femeia a recunoscut că este vinovată și că a întreținut relații sexuale cu minorul, dar a scăpat de pușcărie. În schimb, ea a primit 250 de ore de muncă neplătită în folosul comunității. Nu are voie să contacteze victima și are un ordin de restricție în ceea ce îl privește pe băiat. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
Domeniile Murani FOTO destinatiaanului.ro
hipodrom baneasa jockeyclub1 jpg
supermarket jpeg
cruce pixabay jpg
parau peta1 jpg
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net