Un elev din Marea Britanie a mărturisit cum a fost sedus de o profesoară de la școala lui. Băiatul, în vârstă de 15 ani, a făcut sex cu profesoara lui, care avea 28 de ani, când a rămas gravidă. Adolescentului i-a fost frică să spună adevărul, dar și-a făcut curaj după doi ani și a povestit tot ce i s-a întâmplat.


Băiatul, care acum are 17 ani, a mărturisit că profesoara Caroline Berriman, care a predat la Școala Abraham Moss Comunity, l-a convins să facă sex neprotejat cu ea. Adolescentul a dezvăluit că întâmplarea l-a marcat pe viață, mai ales că profesoara a rămas însărcinată și i-a spus fetiței ei că poate să îi spună „tată” elevului. Berriman a recunoscut tot ce a făcut și a scăpat de închisoare.

Băiatul a povestit că totul a început când Caroline Berriman a devenit profesoară la școala unde învăța el, iar ea l-a contactat pe rețeaua de socializare Facebook. Au început să facă sex după cinci luni de relație. Întotdeauna întrețineau relații sexuale fără să folosească prezervatov, potrivit Mirror. El a mărturisit că femeia i-a făcut cunoștință cu fetița ei, care acum are 2 ani. Profesoara a pus-o pe micuță să îi spună „tată” băiatului. Elevul nu a avut cui să îi spună de această situație și i-a povestit totul fratelui său mai mare.

Cu toate acestea, mama băiatului a aflat despre relație și l-a amenințat că va implica poliția, dacă nu se desparte de profesoară. Adolescentul susține că Berriman a venit la el acasă cu aproximativ 26.000 de euro și l-a implorat să fugă cu el. Băiatul a refuzat și a denunțat abuzul pe care l-a suferit. Caroline Berriman a fost dată afară de la școala unde preda și a i s-a deschis un dosar. Femeia a recunoscut că este vinovată și că a întreținut relații sexuale cu minorul, dar a scăpat de pușcărie. În schimb, ea a primit 250 de ore de muncă neplătită în folosul comunității. Nu are voie să contacteze victima și are un ordin de restricție în ceea ce îl privește pe băiat. 

 
 
Loading...