Fals medic estetician, condamnat după ce a mutilat 500 de femei! Cu ce le injecta în buze

Ultima actualizare:

    Natalia Korosteleva nu are nicio pregătire medicalăFoto: captură video The Sun
Natalia Korosteleva nu are nicio pregătire medicalăFoto: captură video The Sun

Un medic estetician fals din Rusia a primit cinci ani și jumătate de închisoare cu executare după ce a injectat 500 de femei cu un gel ciudat dintr-o găleată. Potrivit anchetatorilor, substanța pe care o folosea era un mix de silicon lichid și un gen din polimeri, interzis în Rusia și multe alte țări deoarece produce inflamație cronică și edeme.

Clientele Nataliei Korosteleva au fost efectiv mutilate de aceasta. Femeia s-a pretins specialist în medicina estetică, iar în locul acidului hialuronic, care se folosește în siguranță în multe intervenții estetice nechirurgicale, ea își injecta victimele în buce cu un gel necunoscut, importat la găleată din Ucraina. Una dintre clientele ei a avut nevoie de 25 de operații estetice pentru a repara ceea ce i-a făcut impostoarea.

Natalia Korosteleva nu are nicio pregătire medicală

„Poți astupa o gaură în zid cu acest gel, dar în niciun poți să-l folosești pentru buze și față. Consecințele sunt îngrozitoare, inclusiv distrugerea mușchilor faciali. Le-a mințit pe cliente că folosea acid hialuronic”, a declarat procurorul de caz Kirill Revyakov, citat de Mirror. Anchetatorii au găsit opt diplome false în cabinetul situat în apropierea Moscovei al Nataliei Krosteleva. Femeia nu avea nicio calificare medicală reală. Numărul total al victimelor falsului medic ar ajunge la 500, potrivit anchetatorilor. O actriță pe nume Irina Sokolova a fost mutilată de Krosteleva. 

„Fața mea a devenit complet urâtă. Gelul s-a acumulat și s-a umflat în interior. Unele bucăți s-au spart și s-au mișcat pe sub piele. Obrajii mei erau umflați ca cei ai unui hamster. Mă durea totul. Am trecut prin dureri, umilință și frică. Am fost nevoită să îmi sacrific cariera. Pentru rolurile principale trebuie să ai fața perfectă”, a mărturisit actrița.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net