Familia lui Bin Laden a murit într-un accident aviatic VIDEO

Ultima actualizare:

    La bord s-ar fi aflat mama vitregă a fostului lider Al QaedaFoto: Arhiva Click!
La bord s-ar fi aflat mama vitregă a fostului lider Al QaedaFoto: Arhiva Click!

Nu au existat supraviețuitori în urma accidentului aviatic petrecut vineri (31 iulie), în Anglia. În aeronavă se aflau și rude ale fostului lider Al Qaeda, Osama Bin Laden.

Un avion privat s-a prăbușit în sudul Angliei. Toți cei patru oameni aflați la bord au decedat, inclusiv pilotul. Accidentul a avut loc pe aeroportul Blackbushe, din Hampshire. Purtătorul de cuvânt al poliției britanice a declarat că: „Nu au exsitat supraviețuitori, din păcate. Toate cele patru persoane aflate la bord au murit". Presa saudită a speculat că printre victime s-ar afla mama vitregă și o soră a lui Bin Laden, cel care a fost ucis de militarii americani în anul 2011.

Nu se cunosc cauzele prăbușirii

Fără să confirme indentitatea victimelor, ambasadorul Arabiei Saudite în Marea Britaniei, Prințul Mohammed bin Nawaf Al Saud, și-a oferit condoleanțele familiei Bin Laden, pe contul său personal de Twitter, conform The Huffington Post.

Înălțimea sa Prințul Mohammed bin Nawaf bin Abdul Aziz își oferă condoleanțele pentru fiii lui Mohamed Bin Laden, cu privire la accidentul grav în care s-a aflat familia lor” se arată în mesajul de pe rețeaua de socializare.

Ambasada Arabiei Saudite a declarat că desfășoară o investigație amplă în colaborare cu autoritățile britanice pentru a stabili cauzele accidentului.

image
image
image
image
image
image
windrunner radia jpg
caine pixabay jpg
Bere jpg
codreanu jpg
suc tedi mucegai jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
image
actualitate.net
image
actualitate.net