Fata Angelinei Jolie arată ca un băiat! E copia în miniatură a lui Brad

Ultima actualizare:

    Shiloh este copia în miniatură a lui Bradfoto: hepta
Shiloh este copia în miniatură a lui Bradfoto: hepta

Copiii Angelinei Jolie și ai lui Brad Pitt au fost văzuți ieșind să ia prânzul, însoțiți de bonă și de bodyguardul lor. Fata biologică a cuplului a avut, însă, o săptamână grea, a suferit un accident minor la glezna piciorului stâng, însă pare că acum se simte mai bine.

Shiloh (11 ani) este primul copil biologic al cuplului Jolie-Pitt. Este cunoscut dintotdeauna faptul că aceasta nu se consideră fată. Dorințele ei de a se transforma într-un băiat nu au încetat și s-au concretizat. În recenta fotografie, Shiloh arată exact ca un băiat. Îmbrăcată într-un costum sport bărbătesc și o pereche de șlapi, aceasta și-a lăsat la vedere piciorul bandajat.

Atunci când apare în public, Shiloh preferă un stil vestimentar băieţesc. Din garderoba ei nu lipsesc vestele, papionul sau costumele de inspiraţie masculină. Fetița poate fi confundată oricând cu un baiat! Look-ul masculin adoptat demonstrează dorința puternică a acesteia de a nu mai fi asociată cu o „ea”. Chiar și trăsăturile copilului, care pare o copie în miniatură a tatălui ei, Brad Pitt, par mai degrabă băiețești decât feminine.

Copila a ocupat locul doi pe lista Forbes a celor mai importanţi copii de la Hollywood şi a apărut pe coperta revistei People la scurt timp după ce s-a născut.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Evghenia Gutul Vladimir Putin FOTO Facebook jpeg
image
image
image
image
image
image
image png
jador oana ciocan colaj facebook jpg
Celine Dion  foto   Shutterstock jpg
Horia Moculescu are încă planuri mari după ce ajunge acasă de la spital
image png
film jpg
iulia vantur si salman khan 8 webp
banner madalina manole png
image
actualitate.net
image
actualitate.net