Federația Rusă, pregătită pentru al Treilea Război Mondial?

Ultima actualizare:

    Armata rusă s-a îmbunătățit constant și pare pregătită oricând de un război îndelungatFoto Getty
Armata rusă s-a îmbunătățit constant și pare pregătită oricând de un război îndelungatFoto Getty

Vladimir Putin și-a mărit și îmbunătățit atât de mult arsenalul militar, încâ pare că se pregătește de o confruntare apocaliptică împotriva NATO. Serviciile de spionaj canadiene au confirmat faptul că embargoul economic impus de Occident nu pare să-l împiedice pe Putin să "Rusia Mare".

Din acest motiv, Canada a și trimis trupe militare sub coordonarea NATO în estul Europei tocmai pentru a preveni o eventuală invazie în această regiune. Federația Rusă își îmbunătățește constant tehnica și echipamentul militar în toate domeniile - la nivel de contingente, forțe aeriene, navale, servicii de informații, atacuri cibernetice și arsenal nuclear, relatează DailyStar.co.uk


    Foto Getty
Foto Getty

De altfel, Putin are atenția centrată în special asupra armelor nucleare. Rusia creează în momentul de față încă cinci "regimente de rachete nucleare". Forțele militare ale statelor occidentale au suficiente probe care dovedesc caracterul ostil al Rusiei în acest moment - de la avioanele rusești care au testat sistemul de apărare aerian britanic, până la submarinul rus interceptat în Canalul Mânecii, aproape de granițele engleze. 


    Foto Getty
Foto Getty

Cu toate că NATO pare să fi securizat flancul de est al Europei, prin trimitere a 4.000 de militari formând batalioane multinaționale, acestea nu vor fi pregătite în cazul unei agresiuni până în 2017. Rusia rămâne în continuare una dintre cele mai mari puteri militare ale lumii și ceea ce o face mai amenințătoare este predilecția lui Putin de a-și extinde granițele.

Apreciază cu un like pagina noastră de Facebook dacă ți-a plăcut acest articol. Vei afla și mai multe informații interesante!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net