Felul adorabil în care Meghan i se poate adresa Reginei. Are însă o condiţie de îndeplinit

Ultima actualizare:

    Deocamdată Meghan Markle este obligată să îi spună Reginei "Maiestatea Voastră"foto: Getty
Deocamdată Meghan Markle este obligată să îi spună Reginei "Maiestatea Voastră"foto: Getty

Regina Elisabeta a II-a are mai multe nume, aşa cum e normal pentru un monarh şi cap de familie. Cei care interacţionează cu ea i se adresează în diferite feluri, aşa că şi Meghan Markle va avea o poreclă pentru Regină.

Evident, suverna are numele oficial, Elizabeth Alexandra Mary. Apoi ea are mai multe porecle, pe care le folosesc diverşi membrii ai familiei. De exemplu, Prinţul Philip îi spune "Sausage", iar Prinţul William, "Gary". Şi mai există şi "Lilibet", porecla pe care o are din copilărie. 

Şi Meghan va avea un nume pentru Regină, pe care îl va putea folosi după ce se va obişnui cu viaţa în familia regală şi protocolul pe care îl presupune. Ducesa de Sussex îi va putea spune, atunci, "Mama". 

Totuşi, Meghan va putea folosi această poreclă de abia după ce va ajunge să o cunoască aşa cum "o ştia Diana", notează mirror.co.uk. Protocolul şi formalităţile sunt încă foarte importante, iar deocamdată soţia lui Harry îi spune în "Maiestatea voastră" Reginei. Va urma apoi "doamnă", pe care Meghan îl va folosi de câte ori se poate în conversaţie. De abia apoi va putea să i se adreseze Reginei pe numele de alint, Mama. 

image
image
image
image
image
image
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
aeroport tulcea delta dunarii jpg
vlad ciurea digi24
2 jpg
chirie apartament jpeg
Al Di Meola  jpg
febra tifoida romani jpg
Dr Cristina Iftode Sanador jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net