O femeie și amantul ei și-au făcut selfie înainte să se sinucidă și au postat-o pe Facebook!

Ultima actualizare:

    Cei doi aveau doar 21 de aniFoto: Facebook
Cei doi aveau doar 21 de aniFoto: Facebook

Un cuplu din India a recurs la un gest extrem! Anju Suthaar și Shamkar Claudhary, ambii de 21 de ani, s-au sinucis după ce au făcut un pact. Femeia era căsătorită de doar două luni, acesta fiind cel mai probabil motivul care a făcut-o să își ia viața.

Înainte să se sinucidă, tânăra și amantul ei s-au fotografiat în timp ce își țineau pistoalele la tâmplă. Aceștia au publicat imaginea cutremurătoare pe rețelele sociale, apoi și-au curmat viața. Incidentul a avut loc în satul Leelasar, din Jaisalmer, joi (13 iunie). Potrivit autorităților, cuplul se afla sub influența băuturilor alcoolice la momentul tragediei. 

Tinerii au lăsat un mesaj de adio înregistrat

Anju Suthaar și Shamkar Claudhary au lăsat un mesaj de adio înregistrat, potrivit Mirror. Conform presei locale. ea era căsătorită cu un alt bărbat, dar se îndrăgostise nebunește de amantul ei. În înregistrarea audio, cei doi își mărturisesc iubirea. Poliția a deschis o anchetă și încearcă să afle cum au făcut rost tinerii de cele două pistoale, pe care le-au folosit pentru a-și încheia socotelile cu această lume. 

„Vom interoga familia și prietenii celor doi pentru a afla de unde au luat armele”, a declarat polițistul Ajit Sinfh. La locul tragediei, oamenii legii au găsit doze de bere goale și mucuri de țigară. 

image
image
image
image
image
image
Cutremur in Turcia FOTO Profimedia jpg
Israel atacă Iranul FOTO IRGC via CNN jpg
mihaela bilic instagram jpg
436310903 6801597473275047 2085105743623441656 n jpg
ceapa verde adobesotck jpg
image png
bani  foto   Shutterstock jpg
Masina de spalat rufe jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net