Un cuplu din India a recurs la un gest extrem! Anju Suthaar și Shamkar Claudhary, ambii de 21 de ani, s-au sinucis după ce au făcut un pact. Femeia era căsătorită de doar două luni, acesta fiind cel mai probabil motivul care a făcut-o să își ia viața.


Înainte să se sinucidă, tânăra și amantul ei s-au fotografiat în timp ce își țineau pistoalele la tâmplă. Aceștia au publicat imaginea cutremurătoare pe rețelele sociale, apoi și-au curmat viața. Incidentul a avut loc în satul Leelasar, din Jaisalmer, joi (13 iunie). Potrivit autorităților, cuplul se afla sub influența băuturilor alcoolice la momentul tragediei. 

Tinerii au lăsat un mesaj de adio înregistrat

Anju Suthaar și Shamkar Claudhary au lăsat un mesaj de adio înregistrat, potrivit Mirror. Conform presei locale. ea era căsătorită cu un alt bărbat, dar se îndrăgostise nebunește de amantul ei. În înregistrarea audio, cei doi își mărturisesc iubirea. Poliția a deschis o anchetă și încearcă să afle cum au făcut rost tinerii de cele două pistoale, pe care le-au folosit pentru a-și încheia socotelile cu această lume. 

„Vom interoga familia și prietenii celor doi pentru a afla de unde au luat armele”, a declarat polițistul Ajit Sinfh. La locul tragediei, oamenii legii au găsit doze de bere goale și mucuri de țigară. 

Loading...
Citeste tot despre: