Femeie măritată, arestată pentru că a mângâiat o adolescentă, în cort

Ultima actualizare:

    Emma Williams (42 de ani)foto: Cavendish Press
Emma Williams (42 de ani)foto: Cavendish Press

O femeie în vârstă de 42 de ani, din Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord, este acuzată că a profitat de o elevă de 15 ani, într-un cort. La acel moment, adolescenta se afla în stare de ebrietate, după ce consumase mai multe mostre de vin alături de o prietenă de 13 ani.

Polițiștii au fost chemați chiar de mama victimei, care au descoperit relația dintre femeia de 42 de ani și fiica lor după ce i-au verificat mesajele din telefon. Adolescenta purta conversații indecente cu Emma Williams (42 de ani), care era măritată cu o altă femeie la acel moment, potrivit mirror.co.uk.

Emma a intrat în cortul în care se aflau cele două fete, după care a început să o mângâie pe victimă pe păr și să îi spună că o iubește. Ulterior, femeia a mărturisit în fața judecătorilor că a întreținut relații sexuale cu adolescenta, primind o sentință de 32 de luni de închisoare.

„Nu a fost un moment de nebune, ai permis acestui lugru să se dezvolte într-o relație continuă, făcându-i mai mult rău acestei fete de-a lungul acestui proces și aveai aproape de trei ori vârsta ei. Băieții și fetele de acea vârstă nu înțeleg, neapărat, în ce se implică și nu înțeleg consecințele. Impresia mea este că această tânără nu avea control asupra ce i se întâmpla”, i-a spus judecătorul Christopher Cornwall, Emmei Williams.

„Se știe că tu și ea ați comunicat una cu alta după ce acest weekend s-a încheiat, dar este o mare diferență între modul în care s-a exprimat în mesajele de pe telefon și cele de pe Facebook, în comparație cu ce a zis, ulterior, polițiștilor. Adevărul este că a fost ceva consensual, dar tinerii, fie că sunt băieți sau fete, sub vârsta de 16 ani, nu înțeleg întotdeauna ce fac sau ce li se cere să facă și înțeleg întotdeauna impactul emoțional”, a încheiat judecătorul.

Femeia a acceptat toate acuzațiile, după ce tânăra a declarat că nu s-a simțit confortabil cu cele întâmplate între ele două. Pe lângă pedeapsa cu închisoarea, Emmei Williams i-a fost interzis să mai interacționeze cu orice copil cu vârsta sub 16 ani.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Infographic 02 png
fond postasi 2 1698256806 jpg
Manastirea Cernica FOTO Shutterstock
casa florilor jpg
dus jpg
iluzie optica jpg
Rione Terra Volcano jpg
cirese advertorial img 4 jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net