Festivalul de la Cannes 2015: Ținute îndrăznețe

Ultima actualizare:

    Mădălina Ghenea, mândră de ia românească la festivalul de la Cannes 2015  foto: Hepta
Mădălina Ghenea, mândră de ia românească la festivalul de la Cannes 2015 foto: Hepta

Actrițe și manechine celebre au pășit pe covorul roșu la Festivalul de la Cannes 2015. Unele dintre ele au atras atenția prin rochii provocatoare, care le-au scos în evidență trupurile perfecte. Click! a făcut o selecție cu cele mai îndrăznețe ținute ale vedetelor.

Mădălina Ghenea (26 de ani) s-a numărat printre cele mai controversate actrițe de la festivalul de la Cannes 2015, întrucât a surprins publicul cu afișul filmului în care joacă, unde este fotografiată dezbrăcată. Totuși, aceasta nu este singura apariție provocatoare a vedetei. Mădălina a pășit pe covorul roșu îmbrăcată într-o rochie transparentă, creată de designerul Cristina Savulescu.

simeon stalpnicul png

Festivalul de la Cannes 2015: Petra Nemcova, cel mai intrigant decolteu

simeon stalpnicul png

Petra Nemcova (35 de ani) a pășit pe covorul roșu de la festivalul Cannes 2015  într-un deux-piece alb, creat de designerul Zuhair Murad, care i-a expus decolteul adânc și picioarele foarte lungi, apariția ei fiind una dintre cele mai provocatoare de la celebrul eveniment.

Festivalul de la Cannes 2015: Chanel Iman, cu buricul la vedere

simeon stalpnicul png

Se pare că albul a fost culoarea preferată a vedetelor la festivalul de la Cannes 2015: Chanel Iman (24 de ani) a pășit pe covorul roșu îmbrăcată, de asemenea, într-un deux-piece alb, care a lăsat la vedere abdomenul plat și picioarele lungi ale manechinului. Ținuta a fost creată de designerul Donna Karan Atelier și a fost printre cele mai apreciate de la Cannes.

Festivalul de la Cannes 2015: Diane Kruger, cu chiloțeii la vedere

simeon stalpnicul png

Actrița Diane Kruger (39 de ani) și-a făcut apariția pe covorul roșu într-o rochie de culoare bleu, foarte scurtă, care i-a făcut probleme. Din greșeală, Diane și-a arătat lenjeria intimă la festivalul de la Cannes 2015, când s-a așezat pe marginea podiumului pentru a se da jos. Din păcate pentru ea, dar din fericire pentru fotografi, rochița ei a fost prea scurtă, lăsându-i la vedere lenjeria de culoare roșie.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net