Fetiţa pedepsită de tată să stea afară noaptea, găsită moartă!Tatăl riscă închisoarea

Ultima actualizare:

    Cadavrul fetiţei dispărute a fost găsitFoto: Facebook
Cadavrul fetiţei dispărute a fost găsitFoto: Facebook

Un caz revoltător din Texas şi-a gpsit soluţionarea, iar cel responsabil riscă ani serioşi de închisoare. Rezolvarea cazului a durat aproximativ două săptămâni, iar poliţiştii texani au un răspuns tragic pentru mama fetiţei care a fost dată dispărută.

O fetiţă din Texas, în vârstă de trei ani, a fost dată dispărută după ce tatăl său a pedepsit-o pentru că nu şi-a băut laptele, obigând-o să stea singură afară, în toiul nopţii.

Tatăl fetei, Wesley Mathews a obligat-o pe Sherin să stea lângă un copac, vis-à-vis de casă, la ora 3 noaptea, drept pedeapsă pentru faptul că a refuzat să bea lapte la ora cinei. Mathews a ieşit afară din casă cincisprezece minute mai târziu pentru a verifica ce face fiica sa şi a constat cu stupoare că aceasta dispăruse. În ciuda faptului că a constat dispariţia fiicei sale, el nu a anunţat imdiat poliţia, ci aproximativ cinci ore mai târziu, sperând că fetiţa avea să se întoarcă singură acasă după o scurtă vreme. Sherin suferă de o boală care împiedică o dezvoltare normal a oaselor şi a musculaturii. Mai mult decât atât, are un vocabular limitat şi un uşor retard mintal, potrivit independent.co.uk.

Tatăl a fost arestat şi pus sub acuzaţia de abandon . A declarat investigatorilor că este un lucru obişnuit ca unii coioţi să umble noapte pe aleea  care duce spre casă. Poliţiştii texani au declarat că, cel mai probabil au găsit cadavrul lui Sherin Mathews. Ofiţerii şi câinii de urmă au descoperit cadavrul unui copil în vârstă de 3-4 ani în zona Sprin Valley, la doar 2 kilometri distanţă de locuinţa fetiţei dispărute pe 7 octombrie. Purtătorul de cuvânt al poliţiei a declarat că oamenii legii sunt aproape siguri că trupul aparţine lui Sherin căci niciun alt copil nu a fost dat dispărut de la data de 7 octombrie. Bineînţeles aşteaptă rezultatele autopsiei pentru ca informaţiile să fie unele sigure. Familia micuţei a fost informată, iar tatăl ei riscă ani buni de închisoare pentru gestul său necugetat. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net