Filmul "Cincizeci de umbre ale lui Grey", de Sam Taylor-Johnson, o ecranizare a romanului omonim al lui E. L. James, este considerat cel mai provocator film al ultimului deceniu, având în vedere faptul că scenele cu sex din acesta cumulează 20 de minute din cele 124 de minute ale lungmetrajului. Cu toate acestea, există în filmul "Fifty Shades of Grey" scene cenzurate, din diverse motive ce țin de pudoare.


Există în romanul "Fifty Shades of Grey" scene cenzurate ulterior în film, dar reprezentative pentru povestea siropoasă în care Anastasia Steele, o studentă în vârstă de 22 de ani şi încă virgină, cedează în faţa şarmului şi a practicilor sadomasochiste ale miliardarului Christian Grey, așa că marieclaire.com a ținut morțis să le prezinte.

"Fifty Shades of Grey", scene cenzurate: Ana îi suge degetul lui Christian

Imediat după ce Ana își pierde virginitatea, are loc o scenă incredibilă, dar oarecum hilară, în care ea îi suge degetul mare al lui Christian. Există în "Fifty Shades of Grey" scene cenzurate ca aceasta pentru că scenariștii nu au vrut să dezvăluie prea devreme comportamentul dominant și plin de fetișuri al lui personajului masculin.

"Fifty Shades of Grey", scene cenzurate: Ana îi face sex oral lui Christian în baie

În film, cei doi protagoniști fac împreună baie, însă scena în care Ana îi face sex oral lui Christian a fost eliminată. Probabil acest lucru s-a întâmplat pentru ca producția să nu fie cenzurată minorilor.

"Fifty Shades of Grey", scene cenzurate: Ana îl domină pe Christian

Deși Christian este personajul dominant, cartea descrie o scenă în care Ana este cea care îl folosește pe acesta pentru sex. Îl dezbracă, îl anunță că ea este în control și-l obligă să stea liniștit. Însă există în filmul "Fifty Shades of Grey" scene cenzurate ca aceasta, pentru a păstra stereotipurile bărbatului dominant și al femeii supuse.

"Fifty Shades of Grey", scene cenzurate: Christian îi introduce Anei două bile în vagin

Da, acest lucru are loc în carte, însă filmul a eliminat acest moment intim, scenariștii considerându-l prea explicit. În plus, au avut mult prea multe scene incendiare din care să aleagă.

"Fifty Shades of Grey", scene cenzurate: Christian îi scoate tamponul Anei

Acest moment intim nu se regăsește deloc în film. Deși menstruația este ceva absolut normal pentru populația feminină, se pare că producătorii nu au vrut să atingă un subiect tabu, astfel că există există în filmul "Fifty Shades of Grey" scene cenzurate ca aceasta.

Loading...