Liviu Vârciu are toate motivele de bucurie, căci vineri, 8 mai, fiica sa cea mare, Carmina, împlinește 18 ani. Liviu este un tată mândru și nu a ezitat să îi transmită fiicei sale urări și în spațiul virtual.


Liviu Vârciu cunoaște bucuria de a fi tătic din mai multe perspective. Dacă din relația lui cu Anda Călin a rezultat micuța Anastasia, solistul întorcându-se la schimbat de scutece, acesta se poate mândri și cu fata lui cea mare, Carmina, care a atins vârsta majoratului, spre disperarea lui Vârciu, care va fi nevoit, în curând, să „alerge” toți băieții care îi vor face ochi dulci fiicei lui. 

carmina_si_amy.jpg

carmina si amy
Carmina alături de mama sa, Amy
Foto Arhivă personală

Carmina, fiica lui Liviu Vârciu din relația acestuia cu Amy Teiceanu, a împlinit vineri, 8 mai, 18 ani. Cu ocazia aniversării sale, Liviu a publicat două fotografii pe contul personal de Instagram. „La mulți ani, tata! Prințesa mea a făcut 18 ani”, a scris Liviu în descrierea uneia dintre ele și „Când au trecut 18 ani?!”, în descrierea celeilalte. Cu greu ar putea fi bănuit Liviu Vârciu de neimplicare în ceea ce privește legătura pe care o are cu fiica sa. Ori de câte ori participă alături de adolescentă la evenimente sau organizează mici escapade în oraş Liviu Vârciu încarcă poze cu ei doi pe paginile reţelelor de socializare, afişând un zâmbet larg, care cu greu ar putea trăda realitatea.

liviu-si-carmina.jpg

liviu si carmina
Artistul susţine că are o relaţie foarte bună cu fiica cea mare, Carmina
Foto Arhivă personală

Aparenţele sunt înşelătoare, căci adevărul este departe de a fi unul care ilustrează o relaţie tată-fiică lipsită de tensiuni. În urmă cu aproximativ un an, Carmina a acordat un interviu, alături de mama sa, pentru publicaţia Viva! în care a contrazis faptul că tatăl său, Liviu Vârciu este unul implicat şi afectuos faţă de ea. Din contră, adolescenta a declarat că este deranjată de afirmaţiile vedetei care susţine că situaţia este una roz. Mai mult decât atât ea a subliniat că nici măcar nu ştie cum ar putea să îl descrie pe Liviu, în rol de tată, căci nu a petrecut suficient timp alături de el încât să îţi poată da seama ce fel de om este fostul membru L.A.

am_si_carmina.png

amy si carmina
Carmina a moștenit frumusețea de la mama sa
Foto Arhivă personală
 
 
Loading...