Perioada colegiului este o perioadă de care toți studenții profită din plin de experiențele pe care le au la dispoziție, însă nu și dacă ești fosta primă fiică a președintelui al Americii și toată lumea vrea să te fotografieze. Malia Obama a fost asaltată de o bunicuță, care nu s-a lăsat cu una cu două și nu a acceptat un refuz politicos de la fiica lui Barack Obama.


Nu cu mult timp în urmă, Malia Obama s-a mutat la Harvard, acolo unde își continuă studiile. Aceasta întâmpină unele probleme sociale privind integrarea, în principal datorită faimei tatălui său. Aceasta nu poate trece neobservată, nici chiar de oamenii mai în vârstă. Fiica fostului președinte american s-a simțit hărțuită de o femeie dornică de a-i face o poză pentru a o arăta nepoatei sale.

Martorii scenei au povestit că Malia se afla în Piața Harvard cu un prietehn și se îndreptau spre un magazin cu salate când o femeie a venit într-un suflet spre ea și i-a spus că dorește să-i facă o poză. Tânăra i-a refuzat cererea politicos, însă bătrânica nu s-a lăsat cu una cu două, motiv pentru care s-a proptit în fața ușii magazinului, în așteptarea ”vedetei”.

La ieșire, bătrânica a fotografiat-o pe Malia, iar aceasta i-a răspuns supărată ”Ai de gând să mă fotografiezi de parcă aș fi un animal într-o cușcă?”. Malisa s-a arătat extrem de deranjată de gestul bunicuței și s-a supărat, conform spuselor martorilor, citați de TMZ.

 

 
 
Loading...