Fiica secretă a lui Vladimir Putin, interviu rar! Vrea să vindece cancerul

Ultima actualizare:

    Maria Vorontsova este fiica cea mare a lui Vladimir PutinFoto: thesun.co.uk
Maria Vorontsova este fiica cea mare a lui Vladimir PutinFoto: thesun.co.uk

Scumpă la vedere, Maria Vorontsova (33 de ani), fiica cea mare a lui Vladimir Putin, a oferit recent un interviu jurnaliștilor ruși. Aparițiile sale în presă sunt extrem de rare, însă această ocazie a fost una inedită. Fata liderului de la Kremlin vrea să inițieze un proiect de peste 500 de milioane de euro prin care să vindece cancerul.

Maria Vorontsova deține o firmă-gigant de asistență medicală, implicată în prezent în cel mai mare proiect de investiție în medicină. Uriașa sumă a fost investită în cercetarea unor metode moderne de a vindeca boala secolului: cancerul. Fiica cea mare a lui Vladimir Putin a apărut într-un interviu, difuzat pe canalul Russia 1, unde a discutat de primii pași pe care i-a făcut în lumea afacerilor.

Nu se știu foarte multe detalii despre viața Mariei Vorontsova, care nu a fost niciodată confirmată în mod oficial drept fiica lui Vladimir Putin, asta pentru că liderul de la Kremlin nu și-a dorit ca familia lui să fie în atenția publică, relatează tabloidul britanic The Sun.

El are două fiice din prima căsnicie cu stewardesa Lyudmila Shkrebneva, Maria și Katerina. Vladimir Putin și prima lui soție au fost căsătoriți timp de 30 de ani, iar mariajul lor s-a încheiat în 2013. Presa internațională crede că fetele lui Vladimir Putin chiar ar purta alte nume de familie, pentru a nu fi recunoscute. Maria Vorontsova s-a născut la Leningrad, în 1985, iar Katerina în 1986, în Germania, acolo unde familia lui Putin a trăit, în timp ce el era ofițer KGB. Ambele fiice poartă numele bunicelor lor.  Mariei i se mai spune și Masha iar Katerina este alintată cu Katya.

Clinica fiicei lui Vladimir Putin va putea găzdui 20.000 de bolnavi de cancer

Se crede că Maria Vorontsova este soția afaceristului german Jorrit Faassen și că are un copil cu acesta. Ea ar locui într-o casă de lux, sub maximă securitate, pe Bulevardul Novinsky din Moscova. Firma ei de 200.000 de kilometri pătrați va fi transformat într-un complex, menit să poată găzdui în jur de 20.000 de pacienți și în care se vor putea efectua 10.000 de operații pe an. Fiica lui Vladimir Putin vrea să deschidă această clinică uriașă în 2012.

„Va fi ca un hypermarket al serviciilor medicale. Totul va fi făcut aici, de lșa diagnostic, până la cele mai complexe servicii medicale”; a explicat Gleb Mikhailik, fondatorul unor clinici de profil înalt din Rusia.

Citește și

Cum arată copiii lui Vladimir Putin și cine sunt femeile din viața președintelui Rusiei

Ce salariu are Vladimir Putin! Kremlinul a publicat suma

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
sofer pexels jpg
napoleon foto profimedia
cafea boabe premium edream jpg
Taxe impozite calculator FOTO Shutterstock
Cuplu de romani spania Captura Antena 3 jpg
titanic adobestock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net