Fiul lui Donald Trump, criticat pentru această ținută. Cine i-a luat apărarea

Ultima actualizare:

    Barron Trump, criticat de jurnaliștii americani pentru această ținută prea ”lejeră”foto: Getty Images
Barron Trump, criticat de jurnaliștii americani pentru această ținută prea ”lejeră”foto: Getty Images

Fiul de 11 ani al lui Donald Trump a devenit nou ațintă a jurnaliștilor de peste Ocean, după ce familia președintelui american s-a reunit la Casa Albă. Barron este criticat în ultima vreme pentru ținutele prea lejere. În apărarea lui a sărit, în mod surprinzător, fiica lui Bill Clinton.

Chelsea Clinton, fiica lui Bill și a lui Hillary Clinton, a sărit din nou în apărarea mezinului familiei Trump. Barron a fost criticat recent într-un articol din presa americană pentru că nu și-a ajustat vestimentația la noul său rol de la Casa Albă.

Autorul articolului din ”Daily Caller” i-a reproșat puștiului de 11 ani tricoul roșu purtat și bermudele albe purtate la întoarcerea la Washington, în totală contradicție cu ținutele la patru ace ale părinților ei. ”Vă amintiți de câte ori nu v-au obligat părinții voștri să purtați haine apretate la vreo ocazie specială? Nu conta că nu erați de acord, era imposibil să plecați din casă fără cravată, fără cămașa cea bună și fără sacou. Lucrurile nu stau deloc la fel în ceea ce-l privește pe fiul președintelui… Cel mai tânăr membru al familiei Trump nu are nicio responsabilitate în calitate de fiu al președintelui, dar ar putea măcar să se îmbrace cum se cuvine în public”, se arată în articolul cu pricina.

În mod surprinzător, prima care a reacționat la editorialul din Daily Caller”, luându-i apărarea lui Barron, a fost Chelsea Clinton. ”Ar fi timpul ca presa și, în general, toată lumea să-l lase în pace pe Barron și să-i permită să-și trăiască liniștit copilăria”, a scris fiica fostului președinte american pe Twitter.


    Chelsea Clinton, alături de mama sa, Hillary, în timpul campaniei prezidențialeFoto: Getty
Chelsea Clinton, alături de mama sa, Hillary, în timpul campaniei prezidențialeFoto: Getty

Nu e prima dată când fosta Chelsea, care avea 12 ani pe vremea când tatăl ei a fost ales prima oară președinte al SUA, îi ia apărarea fiului fostului adversar al mamei ei în cursa pentru Casa Albă. În ianuarie, când barron a fost pus la zid pentru atitudinea lui din timpul ceremoniei de învestire, Chelsea a scris pe Twitter: ”Barron Trump merită să-i acordăm șansa pe care o are orice copil, aceea de a fi un puști fără griji. Să susții fiecare copil înseamnă în egală măsură să te opui politicilor președintelui care aduc atingere copiilor”.

S-a mutat la Casa Albă abia la sfârșitul anului școlar

Barron Trump își va continua cursurile la o școală privată din Maryland, la 30 de kilometri de Casa Albă. După ce Donald Trump a câștigat, în noiembrie, alegerile prezidențiale din SUA, Melania Trump a decis, ca să nu-l scoată pe Barron din ritm, să rămână la New York până la sfârșitul anului școlar. Cei doi s-au mutat la Casa Albă în iunie, după câteva luni d ediscuții nesfârșite legate de costurile pentru protecția familiei pezidențiale în două orașe.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net