Fiul lui Osama bin Laden a jurat să răzbune moartea tatălui său prin războaie sângeroase

Ultima actualizare:

    Fiul lui Osama bin Laden a declarat războigetty
Fiul lui Osama bin Laden a declarat războigetty

Așa tată, așa fiu! Fiul lui Osama bin Laden a jurat atacuri sângeroase în Vest, drept răzbunare pentru moartea tatălui său. Hamza bin Laden, despre care se crede că acum ar avea în jur de 28 de ani, i-a promis tatălui său că lucrurile nu vor rămâne așa.”Calea jihadului de dragul lui Dumnezeu este ceea ce trăim acum!”.

Mărturisirile au fost făcute de un fost agent FBI într-un viitor episod din ”60 minutes”. Acesta a spus că scrisoare,descoperită asupra lui bin Laden când a fost ucis de Forțele Marine Americane în 2011, este examinată.

Scrisoare personală, sustrasă în timpul raid-ului care l-a ucis pe Osama bin Laden, arată că fiul liderului al Qaeda, un tânăr care și-a adorat tatăl, vrea să aibă grijă de ideologiile criminale ale acestuia. Se crede că acest fiu conduce o grupare mult mai puternică și mai mare decât al Qaeda și are de gând să răzbune moartea tatălui său. Aceste declarații au fost făcute de un fost agent FBI, cel care a condus biroul investigației al Queda, după atacul de la 11 septembrie.

”El i-a spus lui că... își amintește fiecare privire... fiecare zâmbet pe care i l-a dat, fiecare cuvânt spus. Se consideră ca o forță de oțel. «Calea jihadului de dragul lui Dumnezeu, este ceea ce trăim»”, a spus fostul agent. Se crede că Hamza are în jur de 28 de ani și a scris acea scrisoare în jurul vârstei de 22, după ce nu s-a mai văzut cu tatăl lui de câțiva ani.

Statele l-au numit pe Hamza drept ”conceput special pentru terorismul mondial”, aceeași descriere pe care a primit-o și tatăl său. Mai mult decât atât, acesta are exact vocea tatălui său. Potrivit agentului, Hamza plănuia să ia controlul de mic copil și obișnuia să apară în diferite filmulețe propagandistice.

În 2015, Al Qaeda a transmis un mesaj audio de la Hamza, prin care revendicau atacurile teroriste din Londra, Washington și Paris. În ultimii doi ani, acesta a realizat patru mesaje prin care revendica atacurile din Vest.

”Acesta pare că spune: Americanilor, venim și voi veți simți asta. Ne vom răzbuna pentru ceea ce i-ați făcut tatălui meu”, a adăugat adentul Soufan.

image
image
image
image
image
image
explozie petromidia jpg
Gratar FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
termometru freepik jpg
image png
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net