FOTO Imaginile care au scandalizat Rusia. Tinere în chiloţi, pe motocicletă, au "evadat" din carantină

Ultima actualizare:
Tinerii i-au sfidat pe poliţişti şi au fost amendaţi pentru gestul lor
Tinerii i-au sfidat pe poliţişti şi au fost amendaţi pentru gestul lor

Ultimele luni au fost dificile pentru toată lumea, însă nişte tineri de origine rusă au găsit modalitatea de a ieşi din monotonie, chiar dacă acest lucru a însemnat sifdarea legii şi riscarea unei amezi considerabile. În Rusia, locuitorii au voie să părăsească locuinţele doar pentru efectuarea activităţilor esenşiale. Pentru patru tineri. o plimbare indecentă cu motocicleta a reprezentat definiţia unei acţiuni care nu suporta amânare. Iată imaginile care au scandalizat întreaga ţară!

Rusia, precum multe alte ţări europene, este afectată de pandemia de coronavirus, iar pentru protecţia populaţiei au fost luate o serie de măsuri restrictive. Aşadar, locuitorii nu au voie să părăsească locuinţele decât în scopul activităţilor esenţiale. Cu toate acestea, patru tineri, suficient de curajoşi, dar şi de inconştienţi, au găsit o modalitate de a se distra, la limita legii.


    Tinerii i-au sfidat pe poliţişti şi au fost amendaţi pentru gestul lor Foto profimedia
Tinerii i-au sfidat pe poliţişti şi au fost amendaţi pentru gestul lor Foto profimedia

S-au urcat pe motoarele din dotare și au sărbătorit începerea sezonului de motociclism într-un mod complet inedit! Însoșitoarele motocicliștilor au renunțat la pantaloni și au rămas în lenjerie intimă, oferind o priveliște neașteptată celorlalți participanți la trafic. Polițiștii nu au fost plăcut impresionați de gestul teribilist al tinerilor și nu au ezitat să le aplice ficăruia câte o amendă consistentă! 

Întâmplarea a avut loc în oraşul Cheboksary şi, potrivit spuselor motocicliştilor, ei au decis să facă acest lucru pentru a ridica moralul oamenilor afectaţi de pandemia de coronavirus care le-a dat toate planurile peste cap în ultima perioadă. 

image
image
image
image
image
image
avion pixabay jpg
vant puternic Inquam Photos jpg
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
Biserica medievală din Densus  Foto Daniel Guță (1) JPG
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net