Prințul Harry și Meghan Markle au încetat în mod oficial să mai fie membri activi în cadrul familiei regale britanice începând cu data de 1 aprilie, dar acest lucru nu îi ține departe de unul dintre lucrurile importante pentru ei. Acțiunile caritabile și ajutorarea semenilor au fost întotdeauna pe lista de priorități a ducilor de Sussex, iar mutarea lor în Los Angeles nu înseamnă încetarea vechilor obiceiuri și activități. În urmă cu câteva zile, Meghan și Harry au ieșit prima dată în public, de la instalarea lor în Los Angeles, pentru a distribui mâncare bolnavilor cronici.Cuplul princiar, care oficial a încetat să mai fie activ în cadrul familiei regale britanice de la 1 aprilie, a avut prima ieşire publică, duminică, alături de voluntarii de la asociaţia Project Angel Food. Aceștia au ca principală misiune să livreze mâncare pentru persoanele care suferă de boli cronice. 

meghan-harry-profimedia-0514128008_2.jpg

meghan markle si printul harry
Meghan Markle și prințul Harry s-au echipat corespunzător și au distribuit alimente bolnavilor
Foto profimedia

"Ei au fost aici în duminica de Paşte şi ne-au făcut surpriza de a reveni miercuri", a declarat responsabilul de comunicare al asociaţiei, Anne-Marie Williams. Harry şi Meghan, echipați cu mănuşi şi măşti, au distribuit mâncare pentru a susţine şoferii asociaţiei caritabile care fac o muncă dificilă de la plasarea în carantină a Californiei. 

"Conversaţia a fost foarte familiară, tot ceea ce ştiu este au vrut să se facă utili", a declarat pentru AFP preşedintele asociaţiei, Richard Ayoub. "Sunt nişte oameni cu picioarele pe pământ, foarte plăcuţi şi autentici. Au insistat să le spunem Harry şi Meghan", a completat acesta. 

meghan-harry-profimedia-0514128008_3.jpg

meghan markle si printul harry
Ducii de Sussex nu au renunțat la acțiunile caritabile
Foto profimedia

Prințul Harry și Meghan Markle vor să înființeze propria organizație 

Ei intenţionează să înfiinţeze o fundaţie numită "Archewell" şi speră că creeze un site şi să se lanseze în promovarea de "material educativ şi de formare", prin intermediul filmelor, podcasturilor şi al cărţilor.

archie-meghan-markle-harry_0.jpg

archie si parintii sai
Denumirea organizației este inspirată de numele purtat de micul Archie Harrison
Foto Arhivă personală

Cei doi au dezvăluit care este numele fundației lor și au explicat originea denumirii. "Înainte de SussexRoyal, am avut ideea de "archè", un cuvânt grecesc care înseamnă "sursa acţiunii", a declarat cuplul pentru a explica sursa noului lor nume. "Acest concept ne-a plăcut (...) şi a devenit şi o sursă de inspiraţie pentru prenumele fiului nostru", au mărturisit ei. Conform The Telegraph, ducii de Sussex intenționează să lanseze și o platformă online care să ofere material educativ şi de formare" prin intermediul filmelor, podcasturilor şi cărţilor. 

Meghan Markle și prințul Harry s-au mutat în California 

Meghan Markle nu și-a întâlnit mama de când s-a mutat în Los Angeles, în ciuda faptului că locuiește la doar 16 kilometri distanță de aceasta. Motivul pentru care Harry nu și-a revăzut soacra cu care se înțelege atât de bine este unul simplu care ține de respectarea regulilor de autoizolare pentru a preveni răspândirea noului virus.

 

 

 
 
Loading...