Poveştile de iubire din interiorul Casei Regale a Marii Britanii au reprezentat dintotdeauna un subiect de interes pentru britanici şi nu numai. De la mariajul de peste 70 de ani a reginei Elisabeta, la nunta ca în poveşti a prinţului Harry, membrii familiei regale sunt protagoniştii unor momente care au rămas în memoria oamenilor. Astăzi, 29 aprilie, Kate Middleton şi prinţul William sunt sărbătoriţii zilei, căci împlinesc 9 ani de mariaj. În ciuda despărţirilor numeroase, ducii de Cambridge au rămas împreună, au fost actorii celei mai vizionate nunţi din istoria Casei Regale şi au devenit părinţii a trei copii. Iată cum a început totul!


 

Kate Middleton şi prinţul William s-au întâlnit întâmplător. Dacă pentru prințul William a fost dragoste la prima vedere, pentru Kate întâlnirea prințului a fost un vis devenit realitate, căci ea îl considera carismatic pe acesta încă din liceu. Atât de fascinată era adolescenta Kate de personalitatea și aspectul lui William încât colegii o porecliseră Katie the Waitie, tradus liber „prințesa care așteaptă”.

În anul 2001, visul lui Kate s-a împlinit și l-a cunoscut pe cel care avea să îi devină soț. Anul 2002 a fost cel care i-a adus împreună, însă povestea lor de dragoste a ieșit la iveală abia în 2005, atunci când au fost fotografiați de fotoreproterii britanici într-o stațiune de ski din Elveția.

kate-middleton-william-familie_0.jpg

kate middleton, william si copiii
Foto Arhivă personală

William şi Kate au devenit soţi după opt ani de relaţie 

Între anii 2002 și 2007, relația lor a trecut prin multe suișuri și coborâșuri, ei despărțindu-se de mai multe ori, dar găsind întotdeauna o cale înapoi unul spre celălalt. După 8 ani de relație, în luna octombrie 2010, Wiliiam și-a luat inima în dinți și a cerut-o în căsătorie pe Kate, în cadrul unei vacanțe pe care o petreceau în Kenya. Inelul pe care l-a primit ducesa de Cambridge a fost unul cu totul special, aparținând prințesei Diana. William ar fi purtat inelul într-o cutie timp de trei săptămâni pentru că nu se putea hotărî asupra momentului special în care urma să o întrebe pe aleasa inimii sale dacă își dorea să devină partenera lui de viață. 

 • foto: Profimedia
 • foto: Profimedia
 • foto: Profimedia
 • foto: Profimedia
 • foto: Profimedia
 • foto: Profimedia
 • foto: Profimedia
 • foto: Profimedia
 • foto: Profimedia
 • foto: Profimedia
 • foto: Profimedia
1/11

Nunta celor doi a fost una cu adevărat fastuoasă. Potriviti presei britanice ea ar fi costat, în total, aproximativ 34 de milioane de dolari. Doar rochia pe care a purtat Kate s-a ridicat la prețul de 400 de mii de dolari și a purtat semnătura Sarei Burton. Tiara care a încadrat perfect chipul ducesei a fost un împrumut de la însăși regina Elisabeta a II-a.

Kate are o colecţie de bijuterii impresionantă

printul-william-kate-middleton.jpg

printul william si kate middleton
Inelul de logodnă al ducesei de Cambridge a aparţinut prinţesei Diana
Foto EPA

Inelul de logodnă al ducesei, purtat cândva de cea supranumită prințesa inimilor, are nu doar valoare sentimentală, dar și materială. Conform bijutierilor britanici, inelul purtat de Kate, împodobit cu diamante și safire, s-a putea vinde cu exorbitanta sumă de 300.000 de lire sterline. Soția lui William posedă o colecție impresionantă de bijuterii, însă inelul rămâne piesa centrală. Colecția include, printre altele, o brățară de 150.000 de lire sterline, un colier cu diamante de la Cartier, o pereche de cercei de la aceeași firmă, cadou de la William,  dar și 40 de perechi de cercei.

Kate Middleton şi prinţul William sunt părinţii a trei copii

Kate Middleton și prințul William sunt părinții a trei copii. Prințul George, prințesa Charlotte și prințul Louis sunt cei care aduc fericire cuplului regal. Toate cele trei sarcini ale ducesei au fost unele dificile întrucât ea a fost afectată de sindromul hyperemesis gravidarum, din cauza căruia a fost nevoită să primească îngrijiri medicale. Deşi, în mod obişnuit, femeile însărcinate experimentează stări de rău şi greaţă, Hyperemesis Gravidarum este o rară care agravează aceste stări prin vomă excesivă de-a lungul zilei, nu numai în prima parte a zilei.  Hyperemesis Gravidarum afectează în jur de 1% din femeile însărcinate şi, spre deosebire de o sarcină obişnuită, stările de rău şi greaţă persistă şi după primele 14 săptămâni, uneori până aproape de naşterea bebeluşului. 

kete-si-william-alaturi-de-ce-trei-copii.jpg

kate si william
Kate şi William, alături de cei trei copii
Foto Gettyimages

Kate Middleton, un simbol al eleganței

Ducesa de Cambridge este adesea dată drept exemplu atunci când vine vorba de stilul vestimentar și pe bună dreptate! Kate Middleton reușește să transforme orice ieșire într-o demonstrație de rafinament, atrăgând privirile asupra sa fără să încalce codul de etichetă impus pentru orice membru important al familiei regale britanice. Mai mult decât atât, pe lângă hainele elegante și alese cu bun gust pe care soția Prințului William le poartă, aceasta știe să accesorizeze orice ținută și cu zâmbetul său larg, notă ce aduce un plus oricărui outfit pe care îl îmbracă.

 

Citeşte şi

Kate Middleton vrea să le ofere o copilărie «normală» celor trei copii ai ei

Ce cadou de suflet a primit prințul William de la Kate Middleton și cei trei copii ai lor

Loading...