Fotografia care i-a convins pe Meghan și Harry să părăsească familia regală. Regina: «Nu vom avea nevoie de aceasta»

Ultima actualizare:

    Meghan Markle și prințul Harry au fost foarte nemulțumiți de o decizie a reginei Elisabetafoto: Getty Images
Meghan Markle și prințul Harry au fost foarte nemulțumiți de o decizie a reginei Elisabetafoto: Getty Images

O fotografie publicată pe contul de Instagram al familiei regale, la 25 decembrie 2019, înfățișând-o pe regina Elisabeta a II-a alături de câteva portrete de familie, ar fi reprezentat unul dintre factorii au grăbit plecarea lui Meghan Markle și a prințului Harry din familia regală, în luna ianuarie a anului următor.

În fiecare an, la sfârșitul lunii decembrie, regina Elisabeta a II-a le urează un an nou fericit supușilor Coroanei, prin intermediul unui mesaj însoțit de o imagine de Crăciun. Regina a respectat tradiția și în 2019, iar la 25 decembrie a postat pe contul oficial al familie regale de pe Instagram o fotografie în care apare singură la birou, alături de câteva portrete de familie.

Într-o fotografie îi putem vedea pe prințul William și pe Kate Middleton, alături de cei trei copii ai lor, George, Charlotte și micuțul Louis, în altă imagine sunt prințul Charles și Camilla, iar într-o fotografie alb negru îl vedem pe regele George VI, tatăl Elisabetei.

Un singur cuplu princiar lipsește la apel, prințul Harry și soția sa de origine americană Meghan Markle. Scriitorul american Christopher Andersen, autorul cărții ”Diana și fiii săi”, susține că decizia reginei i-ar fi întristat foarte mult pe ducii de Sussex.

”Unul dintre prietenii lui Harry mi-a zis că acesta s-ar fi simțit cumva șters din familie”, a dezvăluit scriitorul pentru revista US Weekly. Cu un an înainte, ducele și ducesa de Sussex fuseseră prezenți în fotografia de Crăciun a reginei. De aici deducem, așadar, că tensiunile erau foarte prezente în familia regală încă de la finalul anului 2019.

Fotografia discordiei. Cum i-a scos regina din cadru pe Meghan și Harry

Potrivit lui Christopher Andersen, absența acestei imagini ar fi grăbit faimosul Megxit, informație confirmată de o sursă apropiată ducelui de Sussex. Se pare că imaginea apare într-un video în care regina își prezintă preferințele pentru portretul de Crăciun. ”La un moment dat, chiar înainte să rostească discursul în fața realizatorului înregistrării festive, regina e întrebată ce fotografii dorește să aibă în prim plan”, a explicat scriitorul. După ce s-a uitat la fotografia cu familia nepotului ei mai mic, regina ar fi spus ”Nu vom avea nevoie de aceasta”.

Câteva săptămâni după acest moment, la 8 ianuarie 2020, prințul Harry și Meghan Markle anunțau că părăsesc familia regală și renunță la rolul de membri seniori în serviciul Coroanei britanice. E de urmărit dacă anul acesta, regina va așeza din nou portretul familiei prințului Harry pe biroul de la care îți salută supușii de sărbători.

Citește și:

O carte biografică aruncă în aer liniștea Casei Regale a Marii Britanii! Harry și William, protagoniștii unui conflict latent

Regina Elisabeta le răspunde lui Meghan și Harry. Monarhul promite să investigheze acuzațiile de rasism

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net