Fotografiile deocheate trimise de şeful Amazon amantei au ajuns la presă. Jeff Bezos e furios

Ultima actualizare:
Lauren Sanchez are 49 de ani şi e o ffostă prezentatoare de televiziune
Lauren Sanchez are 49 de ani şi e o ffostă prezentatoare de televiziune

Jeff Bezos, cel mai bogat om din lume, are bătăi de cap din cauza noii sale iubite. Cei doi au avut o confruntare după ce Lauren Sanchez a trimis unor prieteni imagini şi mesaje deocheate pe care le primise de la şeful Amazon. Aşa au aflat şi jurnaliştii despre idila celor doi.

Imagini cu părţile intime ale lui Jeff Bezos ar fi ajuns în mână jurnaliştilor americani, iar miliardarul se simte profund ruşinat de acest lucru. Acum el se teme că ele vor fi date publicităţi. "E foarte supărat pe felul în care au ajuns pe mâna presei. S-a chinuit mult să ţină relaţia secretă, dar fără să ştie, Lauren le împărtăşea cu prietenii ei", a povestit o sursă apropiată lui Bezos, conform mirror.co.uk. 

Mai multe mesaje au ajuns şi ele în presă, iar din ele reiese că Bezos avea amantă încă din aprilie 2018. Cei doi se duceau la hoteluri împreună, iar soţia MacKenzie descoperise că Jeff o lua pe Lauren cu avionul privat peste tot pe unde mergea. El îi trimitea amanetei şi mesaje în care îi spunea cât de mult o doreşte: "Vreau să te sărut, să te ţin în braţe, te iubesc".

Jeff Bezos se iubeşte cu Lauren Sanchez de luni bune


    Lauren Sanchez are 49 de ani şi e o ffostă prezentatoare de televiziuneFoto: Guliver / Gettyimages
Lauren Sanchez are 49 de ani şi e o ffostă prezentatoare de televiziuneFoto: Guliver / Gettyimages

Bezos şi Lauren Sanchez au o relaţie de mai multe luni, pe când oficial şeful Amazon era încă cu soţia sa, MacKenzie. Lauren are 49 de ani şi este o fostă vedetă de televiziune care are un fiu de 17 ani, Nikko, din relaţia cu Tony Gonzalez, fotbalist american de 42 de ani. În acte, Lauren este încă măritată cu impresarul şi agentul celebrităţilor Patrick Whitesell (53 de ani). În realitate, cei doi duc vieţi separate de mai mult timp. Whitesell a fost cel care i-a făcut cunoştinţă lui Lauren cu Bezos, care a fost extrem de încântat când a aflat că Lauren are licenţă de pilot de elicopter.

Jeff Bezos şi soţia divorţează după 25 de ani

Bezos şi soţia lui MacKenzie (49 de ani) au anunţat la 9 ianuarie, printr-un mesaj postat pe Twitter, că divorţează după 25 de ani de căsnicie. Ei s-au cunoscut în 1993, când lucrau în aceeaşi companie D.E. Shaw, s-au logodit şi după trei luni s-au căsătorit. Au împreună trei copii şi au adoptat o fată din China. Ei au menţionat în mesajul postat pe Twitter că „apropiaţii ştiu că trăiesc separat de mai mult timp şi că au ajuns la concluzia ca, după o lungă perioadă de explorare a iubirii, să divorţeze”. Mesajul a fost semnat de amândoi. Ei vor împărţi averea comună de 160 de miliarde $ şi vor rămâne prieteni. Bezos e cel mai bogat om al planetei, compania lui Amazon fiind cotată în septembrie 2018 la suma colosală de 1.000 de miliarde $.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
pounds 2391239 1280 jpg
bf17828c1172fb1a0ab3c6f43bf0015c jpg
cos de cumparaturi  jpeg
fugar jpg
Explozie de culoare în Grădina Botanică  FOTO: Complexul Muzeal de Științele Naturii Galați
gara de nord jpeg
nadia jpg
Joe Biden FOTO Profimedia
image
actualitate.net
image
actualitate.net