Fratele lui Meghan Markle, atac nemilos la adresa ducesei: «Este o actriţă de duzină»!

Ultima actualizare:
Meghan Markle şi tatăl său, în vremea când îşi vorbeau
Meghan Markle şi tatăl său, în vremea când îşi vorbeau

Meghan Markle şi prinţul Harry au luat decizia de a părăsi Casa Regală a Marii Britanii la începutul anului 2020, însă tatăl fostei actriţe continuă să o atace pe aceasta şi să îi adreseze cuvinte acide. Thomas Markle a vorbit în numeroase dăţi despre faptul că Meghan Markle este nerecunoscătoare Casei Regale şi a subliniat că are o atitudine sfidătoare la adresa reginei. Pe de altă parte, Meghan a hotărât să se îndepărteze de tatăl care aruncă cu venin şi să îşi refacă viaţa departe de răutăţile acestuia, în Canada, alături de prinţul Harry şi de fiul lor, Archie Harrison. Se pare că Thomas Markle doreşte totuşi să ajungă la un consens cu fiica sa şi, pentru a obţine iertarea ei, a apelat la fiul său, Tom.

Fratele înstrăinat al lui Meghan a contactat-o pe ducesa de Sussex pentru a o ruga să renunțe la atitudinea ranchiunoasă și să îi îndeplinească tatălui său, care a portretizat-o de nenumărate ori într-o lumină nefavorabilă, o ultimă dorință, aceea de a-și vedea nepotul. Potrivit publicației britanice Daily Mail, Thomas se simte frustrat de faptul că nu poate comunica deloc cu fiica sa și conștientizează că se află la doar câțiva ani distanță de moarte întrucât suferă de grave probleme cardiace.

Thomas Markle o atacă pe ducesa de Sussex ori de câte ori are ocazia, însă acum doreşte iertarea fiicei
Thomas Markle o atacă pe ducesa de Sussex ori de câte ori are ocazia, însă acum doreşte iertarea fiicei

Așchia nu sare departe de trup, iar drept dovadă stau afirmațiile făcute de fratele ducesei. Tom a declarat că divorțul lui Meghan de prințul Harry este doar o chestiune de timp, căci ea va alege cu siguranță să se întoarcă la Hollywood și la micul ecran. În plus, Tom nu a ratat ocazia de a arunca la rândul său cu noroi în sora mai mică. El a susținut că Meghan nu va fi niciodată o actriță celebră, ci una de duzină, neînsemnată, pe care regizorii și producătorii de film nu se vor lupta să o angajeze.

„Meghan ar trebui să nu mai fie cu nasul pe sus, să își sune tatăl și să facă pace cu cei din familia sa”, a conchis, pe un ton aspru, Tom Markle. „Am vorbit cu tata la telefon şi recunoaşte că a procedat greşit în anumite chestiuni, vrea doar să se împace cu Meghan şi să îşi vadă nepotul, căci nu mai are mult de trăit”, a declarat Tom, conform dailymail.co.uk.

Thomas Markle, şir de interviuri pline de venin la adresa fiicei sale

Thomas Markle a oferit interviuri în care a folosit termeni plini de venin la adresa fiicei sale. Iată că nici măcar retragerea ei din rândul membrilor CaseI Regale nu îl determină pe Thomas să înceteze acuzaţiile.


    Thomas Markle o atacă pe ducesa de Sussex ori de câte ori are ocazia, însă acum doreşte iertarea fiicei Foto Captură video
Thomas Markle o atacă pe ducesa de Sussex ori de câte ori are ocazia, însă acum doreşte iertarea fiicei Foto Captură video

Thomas Markle o acuză pe Meghan că şi-a abandonat întreaga familie şi a lăsat în urmă Casa Regală ca şi cum aceasta nu ar fi avut niciodată o însemnătate pentru ea. „Nu cred că au dreptul să se adreseze astfel Reginei. Este o insultă faţă de Regină şi faţă de poporul britanic”, a declarat Thomas Markle, potrivit dailymail.co.uk.

Meghan Markle, fericită că prinţul Harry a părăsit, în sfârşit, Casa Regală a Marii Britanii

Potrivit publicaţiei britanice thesun.co.uk, Meghan Markle le-a mărturisit unor prieteni apropiaţi faptul că "decizia lui Harry de a părăsi Casa Regală reprezintă cel mai bun lucru care i s-ar fi putut întâmpla. Ea afirmă că Harry se simţea foarte trist în cadrul ei şi că nu mai suporta să îl vadă suferind".

Citește și

Meghan Markle, dezvăluiri despre părăsirea Casei Regale: «Harry se simţea sufocat şi trist în Marea Britanie»

Thomas Markle, un nou atac la adresa ducilor de Sussex! Ce acuzaţii grave îi aduce fiicei sale, Meghan

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
spital judetean suceava
image
image
image
image
image
image
plante de apartament beneficii si ingrijire jpeg
Castelul Nopcsa din Săcel  Foto Daniel Guță  ADEVĂRUL (3) jpg
Ioana Ancuţa Popoviciu judecatoare accident 2 Mai jpeg
Hotelul de Gheata Balea Lac jpeg
seva mesteacan
profit record banci jpg
Grasime abdominala_shutterstock 1015212598 jpg
alexandru moruzi (2) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net