Frizerul ăsta te tunde când sari cu paraşuta

Ultima actualizare:

    Paraşutistul Aleksandr  Orlov povesteşte că avea  păr la 800 de metri înălţime  şi la 150 de metri deasupra  solului era tuns ireproşabil
Paraşutistul Aleksandr Orlov povesteşte că avea păr la 800 de metri înălţime şi la 150 de metri deasupra solului era tuns ireproşabil

După ce a împlinit 30 de ani, Denis Iuşkin, din Krasnoyarsk, Rusia, a înţeles că menirea lui nu era să se îngroape într-o frizerie. De 6 ani colindă lumea şi tunde în condiţii imposibile.

Şi-a părăsit soţia şi fetiţa când avea 5 ani pentru că se plictisea de moarte în orăşelul lui natal. De atunci frizerul a vizitat Mongolia, China, Coreea de Sud, Filipine şi ţări din America de Sud. Şi pentru că nu are bani să îşi achite călătoria epocală, Denis se oferă să tundă în plină stradă, sub apă, chiar şi în paraşută pe oricine vrea să renunţe la podoaba capilară şi să poarte pe cap „ceva original”.

Asta nu înseamnă că experimentează pe capul cuiva vreo frizură nouă. Mâinile i se mişcă incredibil de precis indiferent dacă tunde în creier de munte la -12 grade Celsius sau la 45 de grade în inima deşertului.

simeon stalpnicul png

Clienţii lui îl recompensează găzduindu-l, dându-i de mâncare sau bani pentru a băga benzină în motocicletă. Cel care s-a tuns în paraşută este nimeni altul decât campionul rus la parapantă Aleksandr Orlov. Când au aterizat, sportivul i-a mulţumit hair-stilistului pentru că... nu numai că nu l-a tăiat, dar frizura lui era desăvârşită.

Nimeni nu s-a prins că fusese tuns la 500 de metri altitudine. Dar nu asta a fost cea mai grea tunsoare: în marea Sulu, lângă insula Panlao, Filipine, l-a tuns sub apă pe kazahul Vasiliy Kalashnikov. A durat o oră, dar a făcut toţi banii.

image
image
image
image
image
image
Palatul Cultural Arad jpg
ambulanta jpg
pod baltimore teorii jpg
Alimente de bază. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
africa in2 jpg
cutremur noua papua guinee jpg
Creta FOTO Shutterstock
mihaela bilic instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net