Gabriela, românca ucisă în Austria, urmărită de soț printr-un dispozitiv GPS plantat în mașină! Detalii halucinante

Ultima actualizare:

    Gabriela a fost ucisă cu mai multe lovituri de cuțit de către propriul soțFoto: observator.tv
Gabriela a fost ucisă cu mai multe lovituri de cuțit de către propriul soțFoto: observator.tv

Gabriela P. a fost ucisă cu bestialitate de propriul soț, în Austria. Surse din anchetă susțin că Nicolae T. era obsedat de ideea că soția sa are o relație extraconjugală. Polițiștii austrieci au descoperit detalii șocante despre bărbat.

Românca a trăit un adevărat coșmar alături de soțul gelos și a avut parte de un sfârșit cumplit. Bărbatul este un fost fotbalist de 50 de ani care a obținut cetățenia austriacă în anul 1999. Orbit de gelozie, Nicolae T. comenta la toate postările soției pe pagina de Facebook. Mai mult, se pare că bărbatul i-a spart și contul de pe rețeaua de socializare, ca să îi citească toate conversațiile.

Anchetatorii au descoperit că acesta i-a plantat în mașină femeii un dispozitiv GPS, ca să îi poată urmări toate mișcările. Gelozia bărbatului ar fi fost amplificată de un cadou primit de Gabriela, relatează observator.tv. Bărbatul era convis că soția lui îl înșală cu un coleg de serviciu. El i-a cerut să renunțe la locul său de muncă, tocmai din acest motiv. Tensiunile au atins cota maximă în Ajunul Noului An, atunci când românca de 42 de ani i-a mărturisit că a primit cadou un parfum și un porcușor care aduce noroc, de la un coleg de muncă.

Bărbatul și-a ucis soția cu mai multe lovituri de cuțit

Nicolae a ucis-o pe Gabriela în casa lor din Ybbs, localitate aflată pe malul Dunării, în nordul Austriei. Miercuri seară (15 ianuarie), la doar câteva ore după ce soțul i-a trimis o fotografie cu flori pe Facebook, între cei doi a izbucnit o altă ceartă. Bărbatul i-ar fi cerut româncei să recunoască faptul că iubește pe altcineva. Femeia i-ar fi spus că este adevărat, iar soțul și-a ieșit din minți. Gabriela a murit din cauza unei răni provocate în zona gâtului.

Cel care a descoperit-o și a alertat poliția a fost fiul adolescent al cuplului. ăiatul a sunat imediat la poliție, iar românul  a fost prins la scurt timp după crimă. Femeia mai trăia când a fost descoperită de mezinul familiei, însă a murit la spital din cauza rănilor suferite. Gabriela și Nicolae aveau împreună doi copii, un băiat de 16 ani și o fată de 18 ani.

Nicolae T. este acum în arestul poliției, la St. Polten. Procurorul a cerut o evaluare psihiatrică a bărbatului. Bărbatul este apărat de doi avocați.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
sofer pexels jpg
napoleon foto profimedia
cafea boabe premium edream jpg
Taxe impozite calculator FOTO Shutterstock
Cuplu de romani spania Captura Antena 3 jpg
titanic adobestock jpg
plante de apartament beneficii si ingrijire jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net