George Floyd era infectat cu coronavirus. Ce au descoperit legiștii în autopsie

Ultima actualizare:

    George Floyd a murit după ce un poliţist a stat cu genunchii pe gâtul său mai bine de 8 minuteFoto Arhivă personală
George Floyd a murit după ce un poliţist a stat cu genunchii pe gâtul său mai bine de 8 minuteFoto Arhivă personală

George Floyd, afro-americanul ucis de poliţişti în Minneapolis, a fost testat post-mortem pentru Covid-19 şi rezultatul este pozitiv, potrivit unui nou raport de autopsie.

Medicul legist şef Andrew Baker a spus că acest tip de test făcut pentru autopsie, prin PCR, poate arăta un rezultat pozitiv „la săptămâni după instalarea şi trecerea bolii”.

Baker a mai spus că „rezultatul autopsiei cel mai probabil reflectă prezenţa asimptomatică dar persistentă a infecţiei”, astfel că nu a avut un rol în moartea lui Floyd şi este puţin probabil ca el să fi fost contagios.

Cei patru polițiști implicați în uciderea lui George Floyd, acuzați de omor și complicitate la omor

Fostul ofiţer de poliţie din Minneapolis care l-a apăsat cu genunchiul pe gât pe George Floyd a fost acuzat de omor de gradul al doilea, iar ceilalţi trei ofiţeri aflaţi la faţa locului în timpul uciderii acestuia au fost acuzaţi de ajutor şi complicitate la omor, potrivit documentelor instanţei, citate de CNN.

În peste 100 de orașe din America au devenit un butoi cu pulbere. Protestele declanşate după uciderea lui George Floyd s-au transformat într-un veritabil război de stradă. Familia Floyd a cerut încă o necropsie şi cel de-al doilea raport confirmă faptul că decesul afro-americanului a survenit prin asfixiere, după ce poliţistul Derek Chavin şi-a ţinut genunchiul pe gâtul victimei timp de 8 minute și 46 de secunde.

Chavin fusese acuzat anterior de omor de gradul trei şi omor prin imprudenţă de gradul doi. Noua acuzaţie de omor de gradul doi afirmă că poliţistul l-a ucis pe Floyd "fără intenţia de a provoca moartea unei persoane, în timp ce aceasta comitea sau încearca să comită o infracţiune... şi anume agresiune de gradul al treilea", potrivit unei plângeri modificate.

Thomas Lane şi J. Alexander Keung, care au ajutat la reţinerea lui Floyd, şi Tou Thao, care stătea lângă ceilalţi, nu fuseseră acuzaţi iniţial. Lane, de 37 de ani, Kueng, 26 de ani, şi Thao, de 34 de ani, sunt acuzaţi că au ajutat şi au comis o crimă de gradul doi şi au ajutat şi au comis un omor prin imprudenţă de gradul al doilea.

Omorul de gradul doi şi ajutorul şi complicitatea la crimă de gradul doi sunt pedepsite cu până la 40 de ani de închisoare. Omorul prin imprudenţă şi ajutorul şi complicitatea la omorul prin imprudenţă sunt pedepsite cu până la 10 ani de închisoare.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
cos de cumparaturi  jpeg
fugar jpg
Explozie de culoare în Grădina Botanică  FOTO: Complexul Muzeal de Științele Naturii Galați
gara de nord jpeg
nadia jpg
Joe Biden FOTO Profimedia
monede pexels jpg
concert pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net