George, micul prinț manierat. E un copil așa simplu!

Ultima actualizare:

    Prințul George, atunci când a împlinit trei ani (2016)Foto: The Royal Family
Prințul George, atunci când a împlinit trei ani (2016)Foto: The Royal Family

După ce o directoare instituției internaționale pentru relații culturale și educaționale British Council, Angela Gibbins (52 de ani), a făcut acuzații grave la adresa Prințului George, noi povești care-l au în prim-plan pe fiul lui Kate și William ies la lumină.

De această dată este vorba despre o întâmplare care dovedește că este un puști bine crescut, politicos și diplomat. În timpul unei vizite recente la o cafenea din Norfolk, din apropierea casei de vacanță a familiei, George i-a spus mamei sale că vrea o felie de tort. Kate Middleton l-a îndemnat să ceară el însuși vânzătoarei, iar aici s-a întâmplat magia. Copilul de trei ani a dovedit maniere alese și s-a purtat admirabil. "Mă scuzați, doamnă drăguță, aș putea avea bucata aceea?", au fost cuvintele care au ieșit din gurița lui George, în timp ce arăta cu degetul spre o felie de tort de pe tejghea.

Întâmplarea a fost povestită pentru revista People de o persoană care a asistat la întreaga scenă. A mai adăugat și că prințișorul și mama lui au luat loc la o masă și au stat până când George și-a mâncat tortul și a băut un suc de fructe.

Kate și William l-au crescut să fie simplu, chiar dacă i-ar putea oferi tot ce i-ar dori inimioara. Dimineața, la micul dejun, cel ce va fi cândva rege al Marii Britanii, mănâncă cereale și banane, iar în timpul plimbărilor cu bona lui, se oprește deseori să vorbească cu muncitorii pe care-i întâlnește în drumul său.

image
image
image
image
image
image
windrunner radia jpg
caine pixabay jpg
Bere jpg
codreanu jpg
suc tedi mucegai jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
image
actualitate.net
image
actualitate.net