Gest incredibil al unui actor american! Și-a împușcat fosta iubita, apoi s-a sinucis

Ultima actualizare:

    Hagen Millis s-a sinucis după ce a rănit-o grav pe iubita sa Foto Arhivă personală
Hagen Millis s-a sinucis după ce a rănit-o grav pe iubita sa Foto Arhivă personală

Caz cutremurător în Statele Unite ale Americii! Hagen Mills, de 29 de ani, cunoscut pentru rolurile Baskets”, ”Bonnie & Clyde: Justified” sau ”Star Light”, s-a sinucis după ce şi-a împușcar fosta iubită, orbit de gelozie. Erica Price a supraviețuit, însă medicii nu au putut face nimic pentru actorul care a recurs la teribilul gest.

Actorul Hagen Mills era mai cunoscut pentru problemele cu legea decât pentru performanțele notabile din domeniul actoriei. Pe 30 martie, el fusese arestat pentru răpire și viol. Pe 6 mai ieșise din închisoare, după ce pentru eliberarea sa a fost plătită o cauține în valoare de 500.000 de dolari. 

Hagen refuza să accepte că fosta iubita nu mai dorea împăcarea 

Hagen Mills nu a putut da uitării relația pe care a avut-o cu fosta iubită, de care se despărțise în urmă cu aproximativ doi ani și, conform publicației britanice Metro, el continua să o urmărească pe aceasta în locurile publice și se cutreiere adesea zona în care locuia fosta parteneră. Ros de gelozie și incapabil să își gestioneze trăirile, actorul a apelat la un gest radical condamnabil. A condus până la locuința în care Erica locuia cu mama ei, iar atunci când aceasta a revenit acasă, actorul a împușcat-o pentru că femeia a refuzat să îi acorde o a doua șansă.

După ce a rănit-o grav pe cea care i-a fost alături cândva, Hagen s-a sinucis cu aceeași armă. Oamenii legii au fost alertați. Erica a suferit răni la piept și brațe, însă se află în afara oricărui pericol. Pentru Hagen Mills doctorii nu au putut face nimic, iar decesul său a fost constatat de medicii ajunși la fața locului. Actorul avea un fiu, de doar patru ani, care a rămas acum fără tată. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
carol i ziua regelui jpeg
image
image
image
image
image
image
virnant jpeg
Medgidia jpeg
Magazin FOTO  Unsplash jpg
geto daci jpg
FotoJet (22) jpg
ulei masline jpg
Ai aceasta bancnota in portofel Detaliul scapat de toti pana acum va produce surprize majore jpg
Ion Gavrila Ogoranu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net