Gest inedit! Bărbaţii din Australia îşi fac unghiile în scop nobil

Ultima actualizare:

    Susținătorii campaniei „Polished Man” își vopsesc unghiile cu ojă în semn de alarmă asupra abuzurilor comise de bărbațifoto: polishedman.com
Susținătorii campaniei „Polished Man” își vopsesc unghiile cu ojă în semn de alarmă asupra abuzurilor comise de bărbațifoto: polishedman.com

Au renunţat la masculinitate pentru a salva copiii! Mai mulți bărbați din Australia au acceptat să le fie vopsite unghiile pentru a atrage atenţia lumii întregi asupra unui fenomen dramatic. Aceştia au făcut adevărate sacrificii pentru campania caritabilă pe care au făcut-o cunoscută pe toate continentele.

Ceea ce i-a determinat să înceapă o campanie este faptul că, potrivit studiilor, unul din cinci copii de pe glob este agresat și abuzat sexual. Peste 90% din cazurile de violență sexuală împotriva copiilor sunt comise de bărbați. Scopul este acela de a oferi modele demne de urmat din rândul reprezentanților sexului puternic și de atrage atenția asupra gravității situației în ceea ce privește violența împotriva copiilor. 

Campania „Polished Man” a fost lansată pe 1 octombrie şi a strâns, până marţi (6 octombrie), peste 130.000 de euro de la susţinătorii din toate colţurile lumii, conform polishedman.com. Campania le cere bărbaţilor să-şi vopsească unghiile cu ojă, pentru a atrage atenţia asupra violenţelor. Iniţiatorii îşi doresc ca bărbaţii să înţeleagă motivul campaniei şi să facă o schimbare în acest sens: “Promovând exemple masculine care susţin egalitatea şi drepturile copiilor, creăm o comunitate de bărbaţi care provoacă schimbări în lume", au mărturisit iniţiatorii campaniei.

image
image
image
image
image
image
deschidere drum expres oradea jpg
Insomnie - lipsa somn - femeie in pat FOTO Shutterstock
jean hillard captura video jpg
barbat suparat jpg
toaleta freepik jpg
explozie petromidia jpg
Gratar FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net