Gestul părinţilor copilotului Germanwings a şocat familiile victimelor

Ultima actualizare:

    Andreas Lubitz, copilotul care a cauzat pr[bu;irea avionului GermanwingsFoto Getty
Andreas Lubitz, copilotul care a cauzat pr[bu;irea avionului GermanwingsFoto Getty

Familiile victimelor din avionul Germanwings care a fost prăbușit din intenția sinucigașă a copilotului, au fost nemulțumite de gestul părinților ucigașului. Aceștia au publicat un mesaj ostentativ prin care transmit un omagiu fiului lor ca în cazul oricărei alte victime din tragedia aviatică, deși el a cauzat-o. Faptul că au spus despre acesta că a fost “o persoană iubitoare și de valoare”, i-a înfuriat pe apropiații victimelor.

Andreas Lubitz (27 de ani) a fost copilotul avionului Germanwings care, dorind să se sinucidă, a cauzat moartea a 149 de pasageri, conform Mirror.co.uk. Deoarece a comis nu doar un act de sinucidere, dar și de crimă, Andreas nu a avut parte de aceleași omagii ca pasagerii care au murit nevinovați. Părinții copilotului au făcut astfel public într-un ziar german local, Westerwald, un omagiu fiului lor. “Mulțumim tuturor din orașul Montabaur pentru coeziune și pentru spațiul protector pe care l-ați creat pentru noi”, a fost publicat în ziar.

Locul unde s-a prăbuşit avionul
Locul unde s-a prăbuşit avionul

Lubitz a reușit să treacă de toate testele psihologice, ascunzându-și depresia pentru a putea pilota în continuare. Anul trecut, pe 24 martie a hotărât să se sinucidă prin prăbușirea avionului 4U9525 care se deplasa de la Barcelona la Dusseldorf. Astfel, Andreas nu se află pe lista celor decedați în accidentul aviatic, autoritățile considerândul responsabil pentru tragedie.

Rudele victimelor din tragedia aviatică sunt nemulţumite de gestul părinţilor copilotului
Rudele victimelor din tragedia aviatică sunt nemulţumite de gestul părinţilor copilotului

Părinții acestuia au menționat în omagiul scris că au pierdut “o persoană iubitoare și valoroasă”. “Milțumim pentru fiecare rând scris, pentru fiecare floare pusă pe mormântul său. Pentru fiecare cuvânt de încurajare, fiecare vizită și pentru fiecare îmbrățișare.”

“Ne putem vizita copilul asasinat doar în acest loc”
“Ne putem vizita copilul asasinat doar în acest loc”

Din acest motiv, rudele victimelor au fost foarte nemulțumite de gestul părinților “asasinului”. “Ne putem vizita copilul asasinat doar în acest loc. Părinții lui Lubitz îl descriu ca pe o ființă umană valoroasă. Nu ne putem exprima mânia în cuvinte”, au declarat părinții uneia dintre victime. Rudele victimelor le înțeleg durerea pierderii fiului lor, dar este nejustificată exprimarea publică a acesteia într-un ziar – “este ignoranță și impietate”.

image
image
image
image
image
image
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
Infographic 02 png
fond postasi 2 1698256806 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net