Cea de-a opta ediţie a evenimentului anual "Go Topless" a avut loc şi în acest an în Los Angeles, California, Statele Unite ale Americii. Evenimentul a avut loc pe celebra Venice Beach, poate locul cel mai relaxat loc din întreaga lume, locul unde oamenii se simt liberi şi luptă împotriva discriminării de orice natură.


În fiecare an, doamnele se strâng pentru a celebra "ziua topless" în Statele Unite, eveniment dedicat femeilor care trebuie zilnic să se lupte cu sutienele incomode. Pentru o zi acestea renunţă la haine în public şi sărbătoresc acest eveniment printr-o paradă inedită. Din păcate însă participantele sunt deranjate de numărul mare de bărbaţi prezenţi, marea majoritate îmbrăcaţi, şi înarmaţi cu aparate foto şi camere video.

Video ce conţine scene de nuditate

"Suntem în Venice Beach la «Go Topless Parade», mişcare ce susţine egalitatea dintre bărbaţi şi femei şi dreptul acestora de a putea sta topless în aceleaşi spaţii ca şi bărbaţii. Fie că vorbim de plajă, pe stradă, în maşină sau curtea din spatele casei. A fi topless e ceva natural şi încurajăm bărbaţii ca măcar pentru o zi să poarte un sutien şi să vadă cum ne simţim noi când trebuie să ne acoperim", a declarat pentru World of Playboy, Lara Terstenjak, unul dintre iniţiatorii paradei şi membră a mişcării raeliene.

 
 
Loading...