Prințul William, Kate Middleton și Prințul Harry au participat la un eveniment caritabil pentru copii cu nevoi speciale. Când au sosit, mascota evenimentului a luat-o pe Kate la dans și, cu toate că abia și-a revenit după stările de rău, a făcut o piruetă de toată frumusețea.


 Burtica de graviduță a lui Kate (35 de ani) a început deja să fie destul de vizibilă și, având în vedere că a început să participe din nou la îndatoririle regale, starea ei de sănătate pare să se îmbunătățească. Nimeni nu s-ar fi așteptat însă ca mascota din stația de tren Paddington, cunoscut ca „Ursulețul din Paddington”, să o invite pe ducesă la un mic dans.

kate_si_william_2.jpg

kate middleton
William și Kate au făcut cunoștință cu "Ursulețul din Paddington"
Foto: Getty

Prințul William a privit uimit, dar probabil și cu puțină îngrijorare pe soția sa cum se înhamă la o activitate ce presupune mișcări mai bruște. kate a părut însă destul de relaxată și chiar i-a făcut plăcere să facă pe plac simpaticei mascote, atât de îndrăgită de copii.

kate_si_william_6.jpg

kate middleton
Ursulețul a ajutat-o pe Kate să facă o piruetă de toată frumusețea
Foto: Getty

Kate, care așteaptă venirea pe lume a celui de-al treilea copil, a fost mult timp țintuită la pat din cauza stărilor de rău provocate de sarcină. Din această cauză, ea a lipsit chiar și în prima zi de școală a Prințului George, dar acum, membri ai staff-ului regal, au relatat pentru jurnaliștii de la ABC că Ducesa de Cambridge se simte mult mai bine și poate să participe la diverse evenimente, ca înainte, dar cu anumite restricții.

kate_si_william_7.jpg

kate middleton
Starea de sănătate a lui KAte s-a îmbunătățit, după ce mai multe săptămâni s-a simțit rău
Foto: Getty
 
 
Loading...