Grecia înăspreşte restricţiile impuse în contextul crizei sanitare

Ultima actualizare:

    Foto Pixabay.com
Foto Pixabay.com

Grecia va înăspri, începând de duminică, restricţiile impuse în contextul crizei sanitare, astfel că magazinele, librăriile şi saloanele de cosmetică, cărora le-a fost permis să se redeschidă în perioada sărbătorile, vor fi din nou închise.

Guvernul a anunţat că noile restricţii vor fi impuse pentru următoarele şapte zile. Noile restricţii vor intra în vigoare pe 3 ianuarie, de când va fi aplicată şi una de mobilitate pe timpul nopţii, care va începe la ora 21:00, cu o oră mai devreme decât până acum.

Purtătorul de cuvânt al Guvernului a spus că aceste măsuri au fost luate astfel încât pe 11 ianuarie să fie posibilă redeschiderea şcolilor.

Grecia, unde a început campania de vaccinare împotriva Covid-19 în urmă cu o săptămână, a raportat până în prezent aproximativ 140.000 de cazuri şi peste 4.880 de decese asociate.

La nivel mondial, numărul de contaminări a depăşit sâmbătă 84 de milioane, iar cel al deceselor asociate se apropie de 1,83 de milioane, potrivit datelor Universităţii Johns Hopkins.

image
image
image
image
image
image
cutremur grecia jpg
marcel ciolacu conferinta de presa foto captura video jpg
jean paul getty captura video jpg
symmetrica facebook jpg
image png
magazin deschis unsplash jpg
1 cum ne poate imbolnavi caldura ce avem de facut in zilele caniculare jpg jpeg
paste catolic 2020 papa francisc vatican jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net