Un pensionar din Belgia are parte de o hărțuire mai puțin obișnuită: de 9 ani, i se livrează zilnic pizza la ușă, dar nu știe cine le comandă în numele lui. Dacă vi se pare o fericire să primești acest preparat culinar atât de iubit de unii, ei bine, aflați că bătrânul a ajuns de-a dreptul terorizat și a apelat la poliție.


De aproape un deceniu, Jean van Landeghem a primit tone de pizza. Are oroare numai când pronunță acest cuvânt, iar când aude venind mașina livratorului și soneria de la ușă, deja începe să tremure. „Îmi este zilnic livrată câte una, uneori chiar și la 2 noaptea. Apogeul a fost anul trecut când într-o zi am primit nu mai puțin de 10 livrări. La una dintre ele, curierul ținea în brațe 14 cutii”, a povestit pensionarul, citat de PRO TV.

Livratorii, care lucrează cu zeci de restaurante, au început să cunoască adresa pensionarului. „Când am ajuns aici, am realizat că am mai avut cel puțin alte cinci comenzi de livrare de la diferite restaurante”, a povestit băiatul cu pizza. Pentru că refuză de fiecare dată comenzile, bărbatul nu trebuie să plătească pentru ele, dar factura e pusă în cârca serviciilor de livrare.

Pensionarul în vârstă de 65 de ani, fost lucrător în construcții, nu știe cine și de ce îi comandă pizza și a făcut mai multe plângeri la poliție. Jurnaliștii belgieni i-au întrebat pe oamenii legii de ce nu investighează adresa IP de pe care se face comanda, însă aceștia au declarat doar că au început o anchetă.

 
 
Loading...
Citeste tot despre: