Hefner a murit cu un mare regret. A avut o mie de femei, dar nu şi un suflet pereche

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Hugh Hefner a murit la vârsta de 91 de ani. A făcut istorie cu revista pentru adulţi Playboy. Înconjurat de mii de femei, Hefner a murit însă trist, mărturisind că nu a reuşit să îşi găsească sufletul pereche în această viată.

Crystal (31 de ani), vaduva lui, a fost cea de-a treia sotie a lui Hugh Hefner, fondatorul Playboy. Cei doi s-au casatorit in anul 2012. Hefner a mai fost casatorit cu Mildred Williams in perioada 1949 - 1959, cu care a avut doi copii si Kimberly Conrad, cel de-al 27-lea iepuras al revistei. Cei doi au fost casatoriti intre 1989 - 2010. Si cu ea a avut doi copii. Inconjurat de mii de femei la luxoasa sa vila Playboy din Los Angeles, Hefner a murit nefericit.

In ciudat faptului ca s-a culcat cu peste o mie de femei, Hefner si-a petrecut majoritatea timpului "cautand dragostea in cele mai gresite locuri", dupa cum afirma acest lucru in anul 1992, intr-un interviu acordat pentru New York Times. Hefner s-a casatorit cu Crystal in 2012 dar, imediat, constata ca a facut o greseala. "Poate era mai bine daca eram singur", avea sa spuna fondatorul Playboy cateva luni mai tarziu. "Dar sunt constient ca am nevoie si eu de o relatie romantica. Cu alte cuvinte, sunt un om romantic si chiar am cautat romantismul. Cand m-am casatorit am cautat continuitatea si sa o fac pe cea de langa mine sa creada si sa simta ca eu chiar tin la ea." Cu un an inainte sa se casatoreasca cu Crystal, Hefner mai facea o marturisite. "Nu am reusit sa imi gasesc sufletul pereche!" In ultimii sai ani de viata, Hefner incepuse sa dispara, incet-incet, din viata publica. Avea probleme mari de spate si nu voia sa fie vazut mergand in baston. Hefner s-a nascut in anul 1926 intr-o familie foarte conservatoare. In ciuda acestui lucru, mama lui i-a dat 1000 de dolari ca sa publice primul numar din Playboy, dar nu pentru ca a crezut in ideea aceasta, ci pentru ca "am crezut in fiul meu", dupa cum avea sa afirme ceva ani mai tarziu. 

simeon stalpnicul png
simeon stalpnicul png

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
norvegia studii colaj pixabay jpg
image png
elevi scoli politie si pompieri e1641193237723 webp
kumarasamy navaneethan jpg
baie pixabay jpg
plaja dunraven bay captura video 2 jpg
CEDO - Curtea Europeană a Drepturlor Omului FOTO Shutterstock
farmacie medicamente pastile shutterstock 717437125 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net