Apropiații au început să se întrebe dacă Hillary Clinton are probleme de sănătate care îi afectează echilibrul sau pur și simplu e o împiedicată, mereu neatentă pe unde calcă. Fosta contra-candidată a lui Trump la prezidențiale era să-și rupă iar picioarele, de această dată în timpul unei călătorii în India.


Hillary Clinton (70 de ani) a avut din nou ghinionul să fie filmată în timpul momentului jenant, dar și riscant, iar imaginile au ajuns rapid în mediul online. Incidentul s-a petrecut în India, pe 12 martie, iar soția fostului președinte american era să cadă nu o dată, ci de două ori în timp ce cobora niște scări nu tocmai sigure. Norocul ei a fost a avut alături pe cineva care o ținea de braț, altfel întâmplarea s-ar fi terminat destul de rău pentru ea.

Hillary Clinton a mers în India și pentru a-și promova ultima carte scrisă, intitulată „What Happened” („Ce s-a înâmplat”), în care încearcă să justifice eșecul la alegerile prezidențiale din 2016. În lucrare, Hillary dă vina pe votanți, care „nu vor ca oamenii de culoare să primească drepturi” sau ca „femeile să primească locuri de muncă”.

Și-a mai promovat cartea și în Londra, anul trecut, în octombrie, când iar s-a împiedicat. „Coboram scările în pantofi cu tocuri și aveam o ceașcă de cafea în mână. M-am uitat peste umăr să vorbesc cu cineva, iar tocul mi-a alunecat și am căzut pe spate. Am încerct să mă ridic, dar a durut foarte tare. Mi-am rupt un deget”, a explicat Hillary într-un interviu, potrivit Daily Mail.

„Alunecările” ei au devenit deja celebre în SUA. De nenumărate ori s-a împiedicat, a alunecat sau s-a prăbușit pur și simplu pentru că nu era atentă pe unde călca. A fost însă și un moment destul de controversat, mai exact în timpul campaniei electorale contra lui Trump, când, la un eveniment de comemorare a victimelor atentatului de la 11 Septembrie 2001, Hillary era să cadă pur și simplu din picioare, dar a fost ținută bine de agenții de securitate. Atunci, s-a speculat pentru prima dată că soția lui Bill Clinton ar avea probleme grave de sănătate, pe care încearcă să le ascundă.

Căzătură în timpul vizitei în Yemen, în 2011

Căzătură în timpul campaniei electorale prezidențiale

Loading...