Hillary Clinton, implicată într-un accident. În ce stare se află fosta Primă Doamnă SUA

Ultima actualizare:

    Hillary Clinton a fost implicată într-un accident ușor de mașină Foto: Getty
Hillary Clinton a fost implicată într-un accident ușor de mașină Foto: Getty

Hillary Clinton a fost implicată într-un accident rutier, în timp ce se deplasa către un eveniment de colectare de fonduri pentru senatorul Bob Menendez. Vehiculul care o transporta pe fosta Prima Doamnă SUA a lovit un stâlp de beton, însă viteza acestuia nu era una mare, așa că nicio persoană nu a fost vătămată, din fericire.

Accidentul rutier a avut loc în timp ce fostul secretar de Stat american se deplasa către un eveniment de colectare de fonduri pentru senatorul democrat Bob Menendez.

Cum s-a produs accidentul în care a fost împlicată Hillary Clinton

Vehiculul Secret Service (vehiculul Serviciului american de protecţie a personalităţilor n.r) a intrat cu viteză redusă într-un stâlp din beton, aflat într-o parcare subterană din oraşul Jersey, conform informațiilor oferite de Mediafax.

[[{"fid":"3330012","view_mode":"imagine_articol","fields":{"format":"imagine_articol","field_file_image_alt_text[und][0][value]":"","field_file_image_title_text[und][0][value]":"Momentul în care vehiculul în care se afla Hillary Clinton a intrat într-un stâlp dintr-o parcare","field_subtitle[und][0][value]":"Foto: Captură Twitter"},"type":"media","attributes":{"title":"Momentul în care vehiculul în care se afla Hillary Clinton a intrat într-un stâlp dintr-o parcare","class":"media-element file-imagine-articol"}}]]

Din fericire, nicio persoană nu a fost rănită în accident, așa cum a informat conducerea Secret Service. Cum Fosta Primă Doamnă a Statelor Unite a scăpat, de asemenea, nevătămată, aceasta a ieşit singură din maşină în urma accidentului şi a participat ulterior la eveniment.

Hillary Clinton, un magnet pentru accidente

Fosta contracandidată a lui Trump pare să fie mereu în centrul întâmplărilor neplăcute, ultimele de acest gen având loc când aceasta pur și simplu...s-a împiedicat. Fie că este vorba de apariții publice la evenimente sau petrecerea timpului  în propriul cămin, Hillary Clinton pare că este mereu neatentă pe unde merge, lucru care îi provoacă, de multe ori, accidentări. În luna martie a acestui an Hillary a căzut în baie și și-a fracturat mâna, iar în cadrul unei vizite în India, în timp ce cobora câteva trepte, fosta Primă Doamnă SUA era să cadă de două ori.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
pounds 2391239 1280 jpg
bf17828c1172fb1a0ab3c6f43bf0015c jpg
cos de cumparaturi  jpeg
fugar jpg
Explozie de culoare în Grădina Botanică  FOTO: Complexul Muzeal de Științele Naturii Galați
gara de nord jpeg
nadia jpg
Joe Biden FOTO Profimedia
image
actualitate.net
image
actualitate.net