Are o unghie de 2 metri! În total, lungimea unghiilor de la mâna stângă a lui Shridhar Chillal este de 9,066 m. Bărbatul, în vârstă de 78 de ani, nu şi-a mai tăiat “podoabele cornoase” din anul 1952.


Este atât de mândru de unghiile sale, încât s-a oferit ca să le pună într-un muzeu! Shridhar Chillal din India a primit confirmarea, săptămâna trecută, de la Cartea Recordurilor că are cele mai lungi unghii din istorie. Unghia de la degetul mare măsoară 2 metri, cea de la degetul mijlociu 1,866 m, cea de la inelar 1,816 m, cea de la degetul mic 1,791 m, iar cea de la arătător 1,593 m.

Însă bărbatul septuagenar spune că mândria de azi de a avea asemenea “podoabe” l-a costat mult în viaţă, mai ales în tinereţe. “Atunci când trebuia să mă căsătoresc, nici o femeie nu m-a vrut. Am încercat să mă însor cu 10-12 fete. Dacă fata era de acord să se mărite cu mine, părinţii ei spuneau că o voi strangula şi mă refuza. Dacă părinţii erau de acord, fata spunea că nu s-ar mărita cu aşa o persoană scârboasă”, a dezvăluit el.

unghii224-peglob-02-foto-gu.jpg

Shridhar Chillal a primit recent confirmarea oficială că nu îl mai întrece nimeni de pe planetă

 

În cele din urmă s-a căsătorit la 29 de ani cu cumnata fratelui său. Obsesia lui Shridhar pentru unghii a început atunci când era la şcoală în India. Un profesor l-a bătut fiindcă şi-a rupt una dintre unghii. După ce i-a spus că nu-şi dă seama cât de important este să nu îţi rupi o unghie, Sridhar s-a hotărât să nu-şi mai taie unghiile de la mâna stângă.

 
 
Loading...