I-a cerut iubitului să o stranguleze în timp ce făceau sex. Terifiant ce a pățit femeia

Ultima actualizare:

    Tania Trinidad era pasionată de sexul violentFoto Metro.co.uk
Tania Trinidad era pasionată de sexul violentFoto Metro.co.uk

Pentru unele persoane, prețul pentru o partidă de sex incendiar poate fi destul mare, costându-le chiar viața. Este cazul unei tinere psiholog din Mexic care a plătit cu viața pentru o plăcere senzuală intensă.

Tania Trinidad Paredes (23 de ani), care lucra ca psiholog, i-a cerut partenerului său, Juan Javier Jonathan Ruiz Torres (32 de ani) să o stranguleze cu un cablu și să o lovească în timpul unei partide de sex, relatează Metro.co.uk. Tania era pasionată de sexul violent, dar de această dată, dorința ei pentru o noapte incendiară a costat-o viața.

Ea a fost găsită fără suflare în apartamentul lui Ruiz Torres, acesta fiind arestat pentru a oferi informații despre ce s-a întâmplat. Pentru el, situația nu este deloc favorabilă, fiind principalul suspect responsabil pentru moartea tinerei.

El a declarat că împărțeau apartamentul cu încă un bărbat – Jose Luiz Arzate Martinez. Cei trei au băut mult în acea seară, iar Tania a propus o partidă de sex în trei. Arzate Martinez a refuzat și a plecat în altă cameră să se culce, dar tânăra psiholog dorea cu ardoare o partidă de sex violent cu Ruiz Torres. Ea i-a cerut să o stranguleze și să o lovească în timpul actului sexual. „În timp ce făceam sex, ea mi-a cerut să îi strâng gâtul și să o lovesc pentru că îi plăcea sexul violent.”

Ruiz a declarat că a găsit un cablu la capătul patului pentru a-i face pe plac tinerei, dar a ucis-o din greșeală. Medicii legiști spun că Tania a murit prin asfixiere iar oasele gâtului i-au fost zdrobite. Poliția încă investighează cazul.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
spital judetean suceava
image
image
image
image
image
image
plante de apartament beneficii si ingrijire jpeg
Castelul Nopcsa din Săcel  Foto Daniel Guță  ADEVĂRUL (3) jpg
Ioana Ancuţa Popoviciu judecatoare accident 2 Mai jpeg
Hotelul de Gheata Balea Lac jpeg
seva mesteacan
profit record banci jpg
Grasime abdominala_shutterstock 1015212598 jpg
alexandru moruzi (2) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net