Iată «ascunzătorile» unde stau milionarii

Ultima actualizare:

Ferestre cu geamuri antiglonţ, candelabre din cristal de 6,5 metri, sufragerie cu masă de 24 de scaune din lemn masiv de abanos şi cel puţin 12 servitori gata să facă orice pentru a te binedispune. Cam aşa arată o seară petrecută la hotel de un bogătaş dispus să achite 75.000 de $ pe noapte atunci când se cazează în cele mai luxoase apartamente din lume. Hotelul The Mark, din New York, SUA e numărul unu.

Când ai în cont suficient de mulţi bani încât să îţi trebuiască două vieţi să îi numeri, când pe umerii tăi apasă soarta a mii de oameni eşti un pic atent cu locul unde te cazezi când mergi în concedii sau la întâlniri de afaceri. Click! te invită în lumea misterioasă, obscură şi plină de lux şi opulenţă a miliardarilor.

Hotelul The Mark, din New York, a fost catalogat drept cel mai extravagant din lume
Hotelul The Mark, din New York, a fost catalogat drept cel mai extravagant din lume

Iată unde îşi petrec nopţile, în compania unor escorte de lux, care le cer între 1.000 şi 20.000 de dolari pe noapte, bogătaşii lumii. Conform Elite Traveler şi Luxury Tourism, Hotelul The Mark, din New York, SUA, care are un apartament cu cinci dormitoare şi o terasă cu vedere panoramică asupra metropolei este în topul preferinţelor. O noapte aici costă 75.000 de dolari, apartamentul are 1.100 mp, terasă de 233 de metri pătraţi, şase băi, sufragerie cu masă de 24 de persoane şi vedere către Central Park.

Apartamentul este amenajat într-o clădire construită în 1927. Designerul interior care s-a ocupat de el este Jacques Grange, care a prevăzut inclusiv un lift personal şi o sufragerie ce poate fi transformată în doar 5 minute în sală de dans, cu pian. Geamurile sunt antiglonţ, camera de panică rezistă la cutremure şi bombardamente, iar seiful este la fel de sigur ca cel al Băncii Naţionale. Pentru că a fost creat de aceeaşi companie.  12 angajaţi: ospătari, menajere, bucătari, un somelier şi un “chef” şi trei bodyguarzi din Forţele speciale sunt gata să-ţi îndeplinească cel mai mic capriciu. Dar acesta nu e singurul loc din lume unde banii pot cumpăra relaxarea supremă.

La acelaşi preţ pe noapte (n.r. 75.000 $, adică 303.320 lei), puteţi alege apartamentul regal de la Hotelul Preşedintele Wilson, din Geneva, Elveţia. Apartamentul are 1.050 mp, 12 dormitoare şi are doar marmură pe podele (n.r. după cum Click! v-a relatat în 2014) însă a fost îmbunătăţit recent. Aici au stat: Michael Jackson (n. 1958 - m. 2009), Rihanna, Michael Douglas, Matt Damon, miliardarii Richard Branson şi Bill Gates.

Apartamemtul e dotat, pe lângă geamurile antiglonţ, camera de panică, cei 8 bodyguarzi şi 7 servitori, mobila din lemn masiv de esenţă rară, mobilierul Hermes, pianul Steinway, mesele de biliard cu bile de fildeş şi candelabrele din aur cu cristale, cu un sistem de odorizare centralizat care parfumează încăperile cu cele mai scumpe miresme din lume. Însă asta nu e tot. Iată unde îşi fac vacanţa din 2016 bogătaşii planetei, fără ca nimeni să ştie.


    Fotografii: Guliver/Rexfeatures
Fotografii: Guliver/Rexfeatures
image
image
image
image
image
image
2 jpg
chirie apartament jpeg
Al Di Meola  jpg
febra tifoida romani jpg
Dr Cristina Iftode Sanador jpg
Hidra, Piaţa a Presei Libere Bucuresti, foto Artmark
cutremur grecia jpg
marcel ciolacu conferinta de presa foto captura video jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net