Începerea anului şcolar este un eveniment emoţionant pentru orice părinte, fie el şi membru al unei case regale din Europa. Ducesa de Cambridge, Kate Middleton şi prinţul William îşi vor conduce copiii la şcoală, pe prinţul George şi pe neastâmpărata Charlotte, însă anul acesta nu vor fi făcute fotografii, spre deosebire de anul trecut.


Prinţul George şi micuţa Charlotte vor reîncepe şcoala, repsectiv grădiniţa, însă jurnaliştii nu au primit acceptul de a participa la festivitatea de deschidere sau de a-i fotografia pe cei doi în prima lor zi din noul an şcolar. Anul trecut situaţia a fost una diferită, cu toţi putem să ne aducem aminte de fotografia în care prinţul Harry îl strânge temător de mână pe taăl său, în drum spre prima zi la şcoala, în calitate de elev în clasa I.

gettyimages-843616178-1536052582.jpg

Prinţul George nu a părut prea încântat în prima lui zi de şcoală
Foto:Getty

Care este motivul pentru care anul acesta nu vom avea acces la astfel de imagini? Expertul în etichetă regală, Emily Nash a oferit un răspuns, potrivit harpersbazaar.com. 

hbz-princess-charlotte-nursery-school-index-1515427719.jpg

Prinţesa Charlotte, în prima zi de grădiniţa, anul trecut
Foto:Getty

"Timpul petrecut de prinţul George la şcoală este unul cât se poate de personal şi de privat, chiar dacă ducele şi ducesa de Cambridge au făcut publică o imagine cu el din prima zi de şcoală anul trecut, acest lucru nu înseamnă că în fiecare an vor proceda la fel. În plus, tradiţia dictează ca cei mici să fie fotografiaţi în prima zi la o nouă unitate de învăţământ, dar nimic mai mult", a explicat aceasta. 

gettyimages-52119065-1536052649.jpg

Prinţul William şi prinţul Harry, în prima zi de şcoala
Foto:Getty

Prinţul George şi prinţesa Charlotte nu vor putea fi văzuţi la începerea şcolii şi agrpdiniţei, însă vor fi prezenţi la un eveniment foarte important care va avea loc vineri, 12 octombrie. Atunci prinţesa Eugenie se va căsători cu alesul inimii sale la reşedinţa Windsor. 

 
 
Loading...