Iată incredibilul motiv pentru care miliardarul Twitter, Jack Dorsey, face foamea sâmbăta și duminica

Ultima actualizare:

    Jack Dorsey, miliardarul Twitter, are o avere de 5,3 miliarde de dolari dar face foamea în fiecare weekendfoto: Twitter
Jack Dorsey, miliardarul Twitter, are o avere de 5,3 miliarde de dolari dar face foamea în fiecare weekendfoto: Twitter

Miliardarul Twitter, Jack Dorsey are o avere de 5,3 miliarde de dolari, deci, cu siguranță își poate permite să mănânce orice. Cu toate astea miliardarul în vârstă de 42 de ani mănâncă o singură masă în timpul săptămânii, între orele 18.30 și 21.00, iar în weekend facea foamea. Dorsey recunoaște că uneori mai are halucinații din cauza foamei din timpul postului negru, dar spune că regimul autoimpus l-a ajutat să scape de insomnii și îl ajută să se simtă ”plin de viață”.

Miliardarul Twitter, Jack Dorsey, în vârstă de 42 de ani, susține că postul negru pe care îl ține în fiecare sâmbătă și duminică îl ajută să scape de depresii și de insomnii. Jack Dorsey este unl dintre cei mai discreți și totodată excentrici bogătași din lume. Se trezește dimineața cu noaptea în cap, meditează timp de o jumătate de oră și apoi face trei reprize de îmbăiere în gheață, alternându-le cu trei sesiuni de relaxare la saună. Apoi se îmbracă lejer și pornește pe jos către biroul său. Merge 75 de minute până la serviciu. Când este în concediu, obișnuiește să mediteze într-un foișor special amenajat în curtea casei lui din California de la ora 4.30 până la 21.00. El a povestit că programul bizar îl face să trăiască mai mult decât restuil lumii pentru că ziua i se pare mai lungă, are nevoie de mai puține ore de somn și își trăiește mult mai intens viața. Un rol foarte important în administrarea orelor de somn îl are postul negru din timpul weekendului și faptul că a redus cantitatea zilnică de vin roșu la doar un singur pahar. Dorsey a avut halucinații în urmă cu câțiva ani, când a început regimul, dar cu timpul s-a obișnuit. În prezent, susține că nici nu mai simte foamea sâmbăta și duminica.

Citește și:

Cine este Elon Musk, miliardarul care vrea să colonizeze planeta Marte? Are o poveste extraordinară

Șoc! Miliardarul a murit în timpul operației de mărire de penis. Cine a fost Regele diamantelor, Ehud Arye Laniado?

Cele 10 reguli de aur ale miliardarului Jack Dorsey

Miliardarul Twitter susține că programul zilnic îl face să trăiescă mai mult și mai bine decât restul lumii pentru că nu doarme noaptea decât maximum 6 ore.

1. Meditația – Dorsey meditează de două ori pe zi, pentru a se relexa și pentru a-și face ordine în gânduri, iar acest lucru îi întărește sistemul imunitar.2. Mersul pe jos – miliardarul Twitter merge zilnic pe jos 75 de minute către birou. O dată la câteva luni el lucrează de acasă două zile pe săptămână.3. Antrenamente la sală – în zilele când lucrează de acasă, Dorsey trage de fiare în reprize de câte șapte minute. Exercițiile sunt la intensitate maximă și fără antrenor.4. Saună și băi de gheață – timp de o oră Dorsey face saună și băi de gheață pentru a se învigora și pentru a-și întări organismul.5. Dușuri reci la muncă – co-fondatorul Twitter începe ziua cu gheață și la amiază se înviorează cu dușuri reci pentru a-și pune sângele în mișcare.6. O masă pe zi – Dorsey nu mănâncă nimic dimineața și la prânz. Are o masă copioasă între orele 18.30 și 21.00, iar asta îl menține lucid toată ziua.7. Post negru sâmbăta și duminica – Dorsey crede că weekendurile sunt făcute pentru a medita și nu bagă nimic solid în gură de vineri seara până duminică noaptea.8. Suplimente – Dorsey își completează necesarul zilnic luând multivitamine și sugând pastile de vitamina C9. Își calculează somnul – și-a instalat o aplicație pe telefonul mobil care îi monitorizează somnul în starea de Mișcare Rapidă a Ochilor. Dorsey nu are nevoie de mai mult de 10 minute de somn abisal pentru a reîncărca energia consumată.

10. Evidența strictă – Dorsey este foarte atent cu rutina lui zilnică și nu își permite nici o secundă de întârziere sau vreun decalaj.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
norvegia studii colaj pixabay jpg
image png
elevi scoli politie si pompieri e1641193237723 webp
kumarasamy navaneethan jpg
baie pixabay jpg
plaja dunraven bay captura video 2 jpg
CEDO - Curtea Europeană a Drepturlor Omului FOTO Shutterstock
farmacie medicamente pastile shutterstock 717437125 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net