Iată topul celor mai bogate animale-vedetă din lume! Stau domolite și pozează, milioane încasează

Ultima actualizare:

    JiffPom, cel mai bine plătit animăluț din lumefoto: Instagram
JiffPom, cel mai bine plătit animăluț din lumefoto: Instagram

Rețelele de socializare sunt inundate de fotografii cu fel de fel de animăluțe drăgălașe care sunt admirate zilnic de milioane de pământeni. Însă numai câteva dintre ele au reușit să intre în topul celor mai bine plătite necuvântătoare ale planetei. Stăpânii lor au milioane de dolari în conturi și vedetele blănoase nu se deranjează decât dacă încasează minimum 10.000 $.

De departe aceste pufoșenii drăgălașe sunt regii incontestabili ai Instagramului! Printre cei mai iubiți ”influenceri” care sunt plătiți cu sume cuprinse între 45.000 de dolari și 10.000 de dolari pentru o poză postată, îi menționăm pe JiffPom, pomeranianul care a jucat în videoclipul lui Katy Perry, pe Vulpița Juniper, Maru Taro, Tucker Budzyn și Pisica Smoothie. Iată topul celor mai bogate animale din lume.

Cum a fost realizat topul celor mai bogate animale-vedetă din lume?

Comperiția este extrem de acerbă în rândul animăluțelor care vor să devină vedete mondiale. Toate sunt drăgălașe, toate știu să pozeze și reușesc să strângă milioane de aprecieri în doar câteva ore de la postarea unei fotografii. Portatlul GuarantorLoans.com a realizat topul celor mai titrate animale de pe rețelele socializare. Clasamentul a fost realizat în funcție de încasările pentru o postare pe care le fac aceste frăgălășenii ambulante.

Pomeranianul JiffPom - 45.000$ / fotografie

Jiff Pom, pomeranianul
Jiff Pom, pomeranianul

JiffPoma are 10 milioane de urmăritori din întreaga lume, are parteneriate semnate cu TikTok, Target și Banana Republic și este plătit pentru o singură postare cu 45.187 de dolari. JiffPom a apărut inclusiv într-un videoclip de-al cântăreței Katy Perry.

Pisica Nala - 20.000$ / fotografie

Maidaneza Nala
Maidaneza Nala

Pisicuța Nala a impresionat planeta cu povestea ei după ce a fost adoptată de la un adăpost. Are 4,5 milioane de admiratori și încasează pentru o poză sponsorizată 19.847 de dolari. Ea colaborează cu branduri celebre precum Paw CBD și Hulu, din casa ei din Thailanda.

Mopsul Doug - 18.000$ / fotografie

Doug Mopsul-vedetă
Doug Mopsul-vedetă

Piticul veșnic încruntat are 3,9 milioane de admiratori și este plătit cu 17.807 de dolari pentru o postare sponsorizată. Doug lucrează cu branduri precum Pizza Hut și Sabra. El a apărut în reclame alături de Miranda Lambert, Backstreet Boys și Frații Jonas.

Vulpița Juniper - 13.500$ / fotografie

Juniper, vulpița nord-americană
Juniper, vulpița nord-americană

Juniper are 2,9 milioane de admiratori pe contul ei de Instagram și e plătită pentru o singură postare cu suma de 13.541 de dolari. Vulpița roșcată nord-americană mănâncă șisete, roade încălțăminte și promovează orice de la înghețată, haine și pachete turistice.

Cățelușul Maru Taro - 12.000$ / fotografie

Maru Taro, cel mai iubit cățel din Japonia
Maru Taro, cel mai iubit cățel din Japonia

Maru Taro, din rasa niponă Shiba Inu, are 2,5 milioane de admiratori din întreaga lume. El a fost găsit pe stradă și este plătit acum pentru o singură poză cu 11.723 de dolari. Promovează haine, genți, lenjerii de pat și chiar carcase de telefoane mobile.

Citește și:

Ziua Internaţională a Animalelor fără Stăpân. Imagini cu patrupede care îți topesc inima

Aici e «sanctuarul» animalelor nedorite

Retrieverul Tucker Budzyn - 11.000$ / fotografie

Retrieverul Tucker, un gentleman canin
Retrieverul Tucker, un gentleman canin

Tucker are 2,4 milioane de urmăritori pe Instagram și 1,8 milioane de abonați pe canalul lui de YouTube. La un singur lătrat, îi intră în cont 10.745 de dolari. El promovează mâncare pentru căței, jucării pentru animale și fel de fel de hăinuțe pentru retrieveri.

Smoothie Pisica - 10.000$ / fotografie

Pisica Smoothie miorlăie doar pe 10.000 de dolari
Pisica Smoothie miorlăie doar pe 10.000 de dolari

Delicată ca o artistocrată, pisica Smoothie, din rasa British Longhair, are 2,2 milioane de admiratori pe Instagram și încasează 10.220 dolari pentru o postare sponsorizată. Felina trăiește în Țările de Jos și promovează mâncare pentru pisici, jucării și accesorii pentru animale de companie.

Bulldogul Blogger - 10.000$ / fotografie

Bulldogul Blogger, un fotomodel în patru labe
Bulldogul Blogger, un fotomodel în patru labe

Fornăit și zbârcit în jurul botului, Bolldogul Blogger a cucerit inimile a peste 2,1 milioane de oameni din întreaga lume, care îl urmăresc pe contul lui de Instagram. El încasează 9.941 de dolari pe poză, trăiește în Rusia și promovează mâncare și haine pentru dulăi.

image
image
image
image
image
image
gesturi italieni jpg
image png
Palatul Cultural Arad jpg
ambulanta jpg
pod baltimore teorii jpg
Alimente de bază. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
africa in2 jpg
cutremur noua papua guinee jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net